Σεπτεμβρίου 19, 2017

Κοσσυφοπέδιο και Μετόχι: Ο αρπαχτικός Τουρκο-αλβανικός πολιτισμός

Το Γραφείο του πρωθυπουργού του Κοσσυφοπεδίου Ραμούς Χαραντινάι, έβγαλε ανακοίνωση για το σερβικό ντοκιμαντέρ του Μπόρις Μαλαγκούρσκι που προβλήθηκε στο Παρίσι και «αμφισβήτησε» το ότι τα σερβικά μνημεία οι εκκλησίες και τα Μοναστήρια στο Κοσσυφοπέδιο αποτελούν «σερβική κληρονομιά» .

Ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου Ραμούς Χαραντινάι διατύπωσε το Κυριαρχικό Δικαίωμα του Κατακτητή, τονίζοντας ότι οι βόμβες του ΝΑΤΟ, παρέδωσαν τα μνημεία στους Αλβανούς. Ο αρπαχτικός Τουρκο-αλβανικός πολιτισμός στην πλήρη του διατύπωση.
Σύμφωνα με την λογική Χαραντινάι-ΝΑΤΟ, ο Παρθενώνας ήταν Τουρκικός, λόγω κατακτήσεως.
«Τα Θρησκευτικά και πολιτιστικά μνημεία στο Κοσσυφοπέδιο είναι μέρος της κληρονομιάς της χώρας .Ανήκουν στο κράτος του Κοσσυφοπεδίου,(που δημιούργησαν οι βόμβες το ΝΑΤΟ) και τους (αλβανούς) πολίτες του, και δεν είναι δυνατό να αποξενωθεί από αυτά. Μόνο για τους πολίτες και τα θεσμικά όργανα του Κοσσυφοπεδίου έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν για τα μνημεία του Κοσσυφοπεδίου», ανέφερε ο Ραμούς,
ο Κατακτητής.
Το Γραφείο του πρωθυπουργού του Κοσσυφοπεδίου καταδίκασε το ντοκιμαντέρ που δείχνει τις καταστροφές που έκαναν στα μνημεία οι Αλβανοί, ως «προσβολή» για το Κόσσοβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου