Σεπτεμβρίου 28, 2017

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ

ΣΟΦΙΑ. Η εταιρεία δημοσκοπήσεων «ΑΛΦΑ» συνέχισε την δημοσίευση της έρευνας που διεξήχθη μεταξύ 1.030 ενηλίκων σε όλη την Βουλγαρία από τις 13 μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου.
Ο Πρόεδρος Ρούμεν Ράντεφ συνεχίζει να απολαμβάνει την έγκριση της πλειοψηφίας των Βουλγάρων. Το 54% τον επιδοκιμάζει και μόνο το 13% είναι εναντίον του.
Για τον κ. Μπορίσοφ οι θετικές γνώμες είναι 32% και οι αρνητικές 39%. Οι θετικές γνώμες για την κυβέρνηση είναι στο 21% αλλά αυξήθηκε στο 38% το ποσοστό εκείνων που έχουν αρνητική γνώμη. Το Υπουργικό Συμβούλιο υποστηρίζεται σταθερά μόνο από τους υποστηρικτές του ΓΚΕΡΜΠ. Το 49% όσων ψήφισαν Μπορίσοφ είναι ευχαριστημένοι . Αντίθετα, μεταξύ των υποστηρικτών του «συνέταιρου» των «Ηνωμένων» μόνο το 13% εγκρίνουν το έργο της κυβέρνησης, και το 41% την αποδοκιμάζουν. Οι πολίτες χρεώνουν στην κυβέρνηση έλλειψη αποτελεσμάτων στην καταπολέμηση της διαφθοράς, και της εγκληματικότητας. Η αποδοχή του έργου της αστυνομίας έχει βυθιστεί στο 22%. Από τους υπουργούς πρωταθλητής ανεδείχθη ο Τόμισλαβ Ντοντσεφ 16,4%, ακολουθούμενος από τον Πατριώτη υπουργό Άμυνας Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ (10.9%).Κάτω από τη βάση έλαβαν ο υπουργός οικονομίας Εμίλ Καρανικόλοφ και η Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσάτσεβα-(16.8).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου