Ιουλίου 09, 2017

Υποσχέσεις θερινής νυκτός ενός Χασισέμποορυ

Ο αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα συναντήθηκε με τους επικεφαλής της αστυνομίας, για να τους αναλύσει την εφαρμογή της στρατηγικής για την εξάλειψη της καλλιέργειας του εθνικού προϊόντος της Αλβανίας, της κάνναβης, και είπε ότι χάρη στην «ειδική στρατηγική της κυβέρνησης η ιστορία της καλλιέργειας της κάνναβης στη χώρα πλησιάζει στο τέλος της».
« Βάζουμε τέλος στην ιστορία της χασισοκαλλιέργειας», είπε.
Όπως είπε , «αν η επιχείρηση συνεχιστεί στο τέλος της σεζόν θα μπορούμε να πούμε ότι καταφέραμε να βάλομε τέρμα στην καλλιέργεια της κάνναβης».
-«Τα στοιχεία που έχουμε είναι ενθαρρυντικά. Είμαστε μπροστά σε μια αντιστροφή της κατάστασης από την άποψη των καλλιεργούμενων εκτάσεων», του χάρτη δήλωσε ο Ράμα, προσθέτοντας ότι αυτός είναι ένας πόλεμος που δεν μπορεί να τελείωσε αμέσως, όπως δεν γιατρεύεται αμέσως ο άρρωστος μετά από μια χειρουργική επέμβαση».
-«Αυτό που θέλω να κάνω είναι να εξαλείψω εντελώς αυτό το στίγμα από την Αλβανία», και στη συνέχεια να αντιμετωπίσω αυτό το φαινόμενο, όταν επανεμφανίζεται σε περιθωριοποιημένες περιοχές», είπε.
Ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών που πραγματοποίησε εναερία επιθεώρηση είπε ότι δεν παράτησε νέες καλλιέργειες κάνναβη στα χωράφια που είχαν ήδη εντοπιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου