Απριλίου 08, 2017

Μετά το Πάσχα θα συνέλθη η νέα Βουλής της Βουλγαρίας

Ο Πρόεδρους της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας με διάταγμα που υπέγραψε Ρούμεν Ράντεφ κάλεσε τους βουλευτές της νέας 44ης Εθνοσυνέλευσης που εκλέχτηκαν στις εκλογ΄λες της 26ης Φεβρουαρίου, να παρουσιαστούν στην πρώτη Σύνοδο της Νεας Βουλής που θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 π.μ. της 19ης Απριλίου.
Οι διαπραγματεύσεις των εμπειρογνωμόνων από το ΓΚΕΡΜΠ και τους Ηνωμένους Πατριώτες συνεχίζονται πυρετωδώς, και τα κόμματα λένε ότι είτε τη Μεγάλη Δευτέρα είτε την μεγάλη Τρίτη θα ξανασυναντηθούν οι πολιτικοί, για να συζητήσουν το κυβερνητικό πρόγραμμα και την κατανομή των υπουργείων.
Το κόμμα του Μπορίσοβ επιμένει στις «μεταρρυθμίσεις» στη Δικαιοσύνη, την εκπαίδευση και την Δημόσια Διοίκηση και τη μάχη κατά της γραφειοκρατίας. Για την ασφάλεια του Πολίτη και την πάταξη της εγκληματικότητας έχει υπάρξη συμφωνία σε δέσμη μέτρων. Για την αύξηση των συντάξεων που επιμένουν οι «Πατριώτες» αναζητείται συμβιβαστική λύση. Απόλυτη διαφωνία υπάρχει μόνο στο ζήτημα του πλειοψηφικού στο το οποίο επέμενε το ΓΚΕΡΜΠ. Αναμενεται ότι μέχρι τα τέλη του Απρίλη η Βουλγαρία θα έχει νέα κυβέρνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου