Μαρτίου 28, 2017

Μαυροβούνιο:Έσπασε το μποϋκοτάζ της αντιπολίτευσης

- Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDP) και η κίνηση Πολιτών «URA» ανακοίνωσαν ότι θα κατεβουν μαζί σε συνασπισμό στις τοπικές εκλογές στο Χέρτζεκ Νόβι που θα γίνουν στις 7 Μαΐου. Ο πρόεδρος της επιτροπής του SDP Χέρτζεκ Νόβι, Ντράγκαν Σίμρακ , δήλωσε ότι στόχος του συνασπισμού είναι να σταματήσει τις λεηλασίες στο δήμο και να αλλάξει την τοπική κυβέρνηση.

-Οι μητέρες με τρία ή περισσότερα παιδιά οι οποίοι έκαναν για 26 ημέρες απεργία πείνας έξω από το Κοινοβούλιο, αποφάσισαν να διακόψουν την απεργία , αλλά θα συνεχίσουν τον αγώνα για τα δικαιώματά τους.

-Η αστυνομία του Μαυροβουνίου και τελωνειακοί υπάλληλοι κατάσχεσαν περίπου 23 κιλά χασίς στη συνοριακή διάβαση με τη Σερβία «Ντομπράκοβο», και συνέλαβαν έναν πολίτη του Μαυροβουνίου και έναν πολίτη της Σερβίας.

- Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας του Μαυροβουνίου. «Monstat», η συνολική αξία του εξωτερικού εμπορίου του Μαυροβουνίου τους δύο πρώτους μήνες του 2017 αυξήθηκε κατά 34,9% σε σχέση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους και ανήλθε σε 304.200.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου