Μαΐου 03, 2010

Φόνοι .... Μαχαιρώματα ..... Ληστείες .....Κλοπές ...... Ναρκωτικά…..K.O.K

Αλβανός σκότωσε Αλβανό για μια γυναίκα
Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 22χρονου αλλοδαπού από την Αλβανία, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος, φέροντας τραύματα από μαχαίρι, στις 9 Μαρτίου 2010, μέσα στο διαμέρισμα του, στην οδό Πρατίνου, στο Παγκράτι. Δράστης είναι ένας 25χρονος αλλοδαπός, επίσης από την Αλβανία, ο οποίος μετά την πράξη του διέφυγε στη χώρα του. Κίνητρο του εγκλήματος ήταν προσωπικές διαφορές μεταξύ του θύματος και του δράστη. Μάλιστα, όπως ομολόγησε ο 25χρονος, τον σκότωσε για μια γυναίκα. Στις 19 Μαρτίου 2010, ο δράστης συνελήφθη από τις αλβανικές Αρχές μετά από ληστεία με ομηρία που διέπραξε σε τράπεζα στα Τίρανα και κατόπιν ενημέρωσης των Αρχών, ο δράστης ανακρίθηκε και ομολόγησε την ανθρωποκτονία.
Εις βάρος του δράστη εκδόθηκε ένταλμα συλλήψεως του 20ου ανακριτή, ενώ υπεβλήθη αίτημα για την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης.
…………
Πλατεία Βάθη σοβαρός τραυματισμός Πακιστανού σε συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών
Επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, στη διασταύρωση των οδών Αχαρνών και Λιοσίων και είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός νεαρού Πακιστανού. Ο καυγάς ξεκίνησε από άγνωστη αιτία και ακολούθησε συμπλοκή. Ένας εξ αυτών δεν δίστασε να πλήξει τον νεαρό με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα, στην πλάτη και στον ώμο.
Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει για νοσηλεία, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε.
…………………………
Αλλοδαπός βρέθηκε μαχαιρωμένος και αιμόφυρτος στο οδόστρωμα
Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε τα ξημερώματα σε νοσοκομείο ένας αλλοδαπός, ο οποίος βρέθηκε αιμόφυρτος στη συμβολή των οδών Βερανζέρου και Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας. Το θύμα είχε τραυματίσει άγνωστος στην κοιλιακή χώρα με αιχμηρό αντικείμενο. Η αστυνομία ενεργεί προανάκριση για το συμβάν.
…………………..………………………..

Π. Φάληρο Ληστεία με λεία 2.000 ευρώ
Στο Π. Φάληρο, στην οδό Πρωτέως 10, δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε γραφείο εμπορίας μαρμάρων και, με την απειλή όπλου, ζήτησαν από την υπάλληλο όλα τα χρήματα από το ταμείο. Η υπάλληλος τρομοκρατημένη τούς έδωσε συνολικά 2.000 ευρώ και οι δράστες εξαφανίστηκαν.
…………………….
Ληστεία σε βενζινάδικο στην νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου
Στην νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν με όπλα στα χέρια σε πρατήριο υγρών καυσίμων με την επωνυμία «AVIN». Ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιμής χρηματικό ποσό.
…………………………..
Τσαντάκηδες στο Χαϊδάρι
Στο Χαϊδάρι, στη συμβολή των οδών Σατωβριάνδου και Σύρου, δύο άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν την τσάντα γυναίκας, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι δράστες αναζητούνται.
……………………..
Ληστεία σε σούπερ μάρκετ
Στον Βύρωνα, στη συμβολή των οδών Μυκάλης και Εφέσου, δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ με την επωνυμία «ΑΛΙΜΕΝΤΑ» και, με την απειλή όπλου, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους. Οι ληστές απέσπασαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό από τα ταμεία και εξαφανίστηκαν.

Μπαράζ ληστειών και επιθέσεων
Το απόγευμα του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Σπετσών και Κιμώλου, άγνωστος μπήκε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και τσιγάρα.

Στην Αθήνα, στη λεωφώρο Ιωνίας 47, συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι νωρίτερα στη συμβολή των οδών Κροκίδα και Παρασκευοπούλου, με χρήση βίας, αφαίρεσαν από αλλοδαπό το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ενώ στη συμβολή της οδού Κορκίδα με την λεωφόρο Ιωνίας, τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο αλλοδαπό στο πόδι, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών.

Δεν πρόλαβε ένας υπάλληλος να ανοίξει το πρωί το internet cafe, επί της οδού Αλ. Παπάγου 4, στην περιοχή του Ζωγράφου και ήρθε αντιμέτωπος με έναν κακοποιό.
Ο δράστης εισέβαλε στις 8:30 στην καφετέρια και με την απειλή μαχαιριού απαίτησε από τον νεαρό χρήματα. Όμως ο υπάλληλος του εξήγησε ότι δεν είχε καθόλου εισπράξεις και έτσι ο κακοποιός έφυγε με άδεια χέρια.

Πλιάτσικο στον « Γερμανό » από 4 Παλαιστινίους και 1 Ρουμάνo που εισέβαλαν στο κατάστημα της «Γερμανός» και έκαναν πλιάτσικο κατά την διάρκεια της πορείας των αντιεξουσιαστών.

……………………..
Ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ
Με λεία 500 ευρώ έφυγε ένας άγνωστος, ο οποίος εισέβαλε χθες το βράδυ στις 9:30 σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Καλλιθέα, επί της οδού Σοφοκλέους 210 – 212.
Ο δράστης με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τους πελάτες, πλησίασε τον ιδιοκτήτη και απαίτησε όσα χρήματα είχε στο ταμείο του.
Εκείνος υπάκουσε και του παρέδωσε τα 500 ευρώ. Στη συνέχεια ο κακοποιός τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
…………………..
Θεσσαλονίκη Την έπιασαν στον… ύπνο και της έκλεψαν 5.000 ευρώ
Στιγμές τρόμου και αγωνίας έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα στα… χέρια κακοποιών, οι οποίοι εισήλθαν στο σπίτι της τα ξημερώματα.
Η γυναίκα, η οποία διαμένει μόνη της σε μονοκατοικία που βρίσκεται στο 40ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης, ξύπνησε λόγω ενός θορύβου και είδε ένα όπλο να τη σημαδεύει. Η τρομοκρατημένη ηλικιωμένη έμεινε ακίνητη και είδε τους δράστες να της αφαιρούν τις οικονομίες της, οι οποίες ανέρχονταν στο ποσό των 5.000 ευρώ.
.……………………
Φρικιαστικό έγκλημα στο Αργοστόλι .

Ο δολοφόνος της έδεσε το κεφάλι με σακούλα , και με πλαστική ταινία τα χέρια και τα πόδια της.Σοκάρει ο τρόπος με τον οποίον έδρασαν οι εγκληματίες στο Αργοστόλι. Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας για το φρικτό αυτό περιστατικό
Μεσημβρινές ώρες της σήμερον (01-05-2010) στο Αργοστόλι-Κεφαλληνίας ανευρέθη νεκρή εντός οικίας της γυναίκα ημεδαπή, ηλικίας 82 ετών, φιμωμένη με δεμένα τα χέρια και τα πόδια της. Θύρα της ...οικίας που διέμενε φέρνει ίχνη παραβίασης ενώ οι χώροι αυτής έχουν ερευνηθεί. Πιθανό κίνητρο η ληστεία.

Ληστεία με τραγικό θάνατο ηλικιωμένου στη Σιταριά του Κιλκίς

Ληστές που μπήκαν από το παράθυρο σε οικία, στο χωριό Σιταριά του Κιλκίς, που έμενε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, αφού έδεσαν και φίμωσαν τους δύο ηλικιωμένους, άδειασαν το σπίτι από ότι ...πολύτιμο βρήκαν, έφυγαν ανενόχλητοι.
Όταν κατάφερε η γυναίκα να λυθεί, έσπευσε να λύσει και το σύζυγό της, ο οποίος όμως ήταν ήδη νεκρός - από ανακοπή ή ασφυξία προφανώς-
Η Αστυνομία που ειδοποιήθηκε, αμέσως μετά, έχει δραστηριοποιηθεί για την ανακάλυψη των ληστών-δολοφόνων.

…………
Λουτράκι: Λήστεψαν ξενοδοχείο για... 185 ευρώ!
Το ξενοδοχείο με την επωνυμία «Cosmopolite», που βρίσκεται στο Λουτράκι βρέθηκε στο στόχαστρο κακοποιών τα ξημερώματα. Δύο κακοποιοί εισέβαλαν στις 4 περίπου τα ξημερώματα στο ξενοδοχείο και με την απειλή πιστολιού ακινητοποίησαν τον υπάλληλο, που ήταν εκείνη την ώρα στην ρεσεψιόν. Στη συνέχεια άρπαξαν το ποσό των 185 ευρώ από το ταμείο και διέφυγαν.
………………………………….
Αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα κλοπών στην Καρδίτσα.


Χθες, άγνωστοι δράστες εισέβαλαν από ανασφάλιστο υπαίθριο χώρο σε επιχείρηση εμπορίας σιδηρικών και οικοδομικών υλικών σε κωμόπολη του νομού και απέσπασαν μηχανήματα συνολικής αξίας 2.200 ευρώ.
Την ίδια ημέρα, άγνωστοι πλησίασαν παρκαρισμένο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 42χρονου, και, αφού έσπασαν το παράθυρο, αφαίρεσαν ηλεκτρονικό σύστημα πλοήγησης καθώς και ένα σύστημα ασύρματης επικοινωνίας, αξίας περίπου 550 ευρώ.
……………………………
Έβαλαν στο στόχαστρο τις μοτοσικλέτες στον Βόλο
Τρεις μοτοσικλέτες, όλες μάρκας Honda, εκλάπησαν μέσα σε διάστημα λίγων ωρών στον Βόλο.
Πρώτη εκλάπη μια μηχανή βυσσινί χρώματος, ιδιοκτησίας 30χρονου από τις Μηλιές Μαγνησίας, με αριθμό κυκλοφορίας ΒΟΜ 0494.
H δεύτερη, με αριθμό κυκλοφορίας ΒΟΧ 0049 μάρκας Honda Astrea Supra, μπλε χρώματος, ιδιοκτησίας 38χρονου, εκλάπη στον Βόλο και η τρίτη, μάρκας Honda Astrea Grand μπλε χρώματος, ιδιοκτησίας 26χρονου και με αριθμό κυκλοφορίας ΒΒΖ-0032, επίσης στον Βόλο.

Πηγή: trikalanews.gr
…………………
Χασισοφυτεία εντοπίστηκε στη Ρόδο
Χασισοφυτεία ανακάλυψαν οι άνδρες της Αστυνομίας σε μια αγροτική περιοχή στο Τσαίρι της Ρόδου, αλλά ο καλλιεργητής παραμένει άφαντος.
Την Παρασκευή, με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Ρόδου, οι αστυνομικοί του Τ.Δ.Ν εκρίζωσαν και κατάσχεσαν 207 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 10 εκ. και 94 δενδρύλλια, ύψους 90 εκ.
……………………….
Ακουσε τον Tζέφρυ και έκανε φυτεία στο μπαλκόνι του

Σε πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση εμπορίας κάνναβης είχε μετατρέψει το σπίτι όπου έμενε με την οικογένειά του ένας 27χρονος από το Ηράκλειο, ενώ με περίσσιο θράσος είχε φυτέψει δενδρύλλια ακόμη και στο μπαλκόνι του σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Η δράση του 27χρονου ήταν...γνωστή εδώ και καιρό στους επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, οι οποίοι αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην επιχείρησή του.
Ετσι χθες άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, πραγματοποίησαν έφοδο στο διαμέρισμά του, πιάνοντάς τον «στα πράσα». Στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά 1.552 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα και 3.485 ευρώ, τα οποία, όπως αποδείχτηκε, προέρχονταν από την εμπορία των ναρκωτικών ουσιών.
Οι αστυνομικοί, οι οποίοι… ξεσκόνισαν το σπίτι του 27χρονου, δεν σταμάτησαν να βρίσκουν ναρκωτικά, καθώς ο συλληφθείς, τα είχε μοιράσει σε διάφορα σημεία του διαμερίσματος, στο οποίο έμενε με τη γυναίκα του και τα τρία του παιδιά.
Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν είχε απασχολήσει ξανά την αστυνομία, κάτι που κατέστησε πιο δύσκολο το έργο των αστυνομικών. Πρόκειται, όμως, για έμπορο ναρκωτικών, αφού όπως τόνισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου βρέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης ειδικά συσκευασμένες σε δόσεις, έτοιμες προς πώληση.

…………………….
Επ’ αυτοφώρω σύλληψη διαρρήκτη στη Ρόδο
Την ώρα που επιχειρούσε να αφαιρέσει ηχοσύστημα και ενισχυτή από σταθμευμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Ρόδου συνελήφθη ένας 43χρονος.
Ο δράστης είχε αφαιρέσει με «χειρουργικό» τρόπο παράθυρο του οχήματος και είχε εισέλθει σε αυτό. Όμως αστυνομικοί που περιπολούσαν στο σημείο αντιλήφθησαν ύποπτες κινήσεις, πλησίασαν στο ΙΧ και τελικά συνέλαβαν τον 43χρονο.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατασαβίδι και ένα πολυεργαλείο – σουγιάς
…………………………

ΣΚΗΝΕΣ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ

Σκηνές βγαλμένες από αστυνομική ταινία του Χόλιγουντ έκαναν την εμφάνισή τους τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς στο Φαληράκι. Λίγο μετά τις 12.30 τα μεσάνυχτα καταγράφηκαν βιαιοπραγίες, τραυματισμοί και βανδαλισμοί στην οδό Ερμού (ο κεντρικός δρόμος που καταλήγει στην πλατεία Φαληρακίου).
Ολα ξεκίνησαν όταν σημειώθηκε φραστική αντιπαράθεση μεταξύ ενός Βούλγαρου που είχε αυτοκίνητο παρκαρισμένο στην οδό Ερμού με την πόρτα ανοικτή και ενός Σύριου που, επίσης με αυτοκίνητο, προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο. Ο Σύριος ζήτησε με έντονο ύφος από το Βούλγαρο να κλείσει την πόρτα, ο Βούλγαρος απάντησε με ύβρεις και ακολούθησε καταδίωξη. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο Βούλγαρος κυνήγησε τον Σύριο και με λοστό του προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητο. Σε διάστημα λίγων λεπτών κατά μήκους της Ερμού μαζεύτηκαν 30 οικονομικοί μετανάστες (Βούλγαροι και Σύριοι) που δερνόντουσαν ανελέητα χρησιμοποιώντας λοστούς και μαχαίρια. Ο καυγάς κράτησε 20' μέχρι που στο σημείο έφτασε περιπολικό της αστυνομίας και προχώρησε σε προσαγωγές.
Οπως έγινε γνωστό στον ΑΤ Αφάντου προσήχθησαν 15 Βούλγαροι και Σύριοι που όμως τα... βρήκαν μεταξύ τους, αποφάσισαν να μην καταθέσουν μηνύσεις με αποτέλεσμα να αφεθούν ελεύθεροι. Στο κρατητήριο παραμένουν δύο Σύριοι που εξετάζεται εάν έχουν χαρτιά μόνιμης παραμονή στην Ελλάδα. Όλοι οι εμπλεκόμενοι διαμένουν σε παλιά ενοικιαζόμενα δωμάτια στο κέντρο του Φαληρακίου.
Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν αρκετοί μετανάστες ενώ στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών πήγαν τρεις Σύριοι που είχαν σημάδια από μαχαιρώματα.
Η οδός Ερμού γέμισε αίματα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων προκλήθηκαν φθορές σε έξι παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Τα πρωτοφανή επεισόδια έγιναν μπροστά στα έντρομα μάτια τουριστών που διασκέδαζαν σε μπαρ της οδού Ερμού.
Η αστυνομία προσπαθεί να ρίξει τους τόνους, φοβούμενη ότι μπορεί να υπάρξουν νέα επεισόδια και κάνει λόγο για παρεξήγηση της στιγμής.
Βέβαια κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει στους επιχειρηματίες της περιοχής πως γίνεται να κυκλοφορούν μετανάστες με λοστούς και μαχαίρια στα αυτοκίνητά τους...
Να σημειωθεί ότι επίθεση δέχθηκαν και Καλυθενοί που βρισκόταν στην οδό Ερμού και προσπάθησαν να σταματήσουν τα επεισόδια.
Οσα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής δείχνουν ότι το Φαληράκι έχει μετατραπεί από αμιγώς τουριστικό θέρετρο σε γκέτο οικονομικών μεταναστών. Μετανάστες που δεν νοιάζονται για την ύπαρξη τουριστικών επιχειρήσεων και αδιαφορούν για θέματα καθαριότητας και συμπεριφορών. Υπάρχουν οι γειτονιές των Αφρικανών, οι γειτονιές των Βουλγάρων, οι γειτονιές των Σύριων, οι γειτονιές των Αλβανών με αποτέλεσμα, συχνά-πυκνά, να δημιουργούνται επεισόδια εξαιτίας κατανάλωσης αλκοόλ.
Οι μετανάστες βρίσκουν καταφύγιο σε παλιά ενοικιαζόμενα δωμάτια οι ιδιοκτήτες των οποίων ενδιαφέρονται μόνο για το προσωπικό οικονομικό συμφέρον τους αδιαφορώντας για την πτωτική πορεία που ακολουθεί η περιοχή. Τα συμφέροντα των λίγων επικρατούν ενάντια στο κοινό συμφέρον.
Οι "συμμορίες" των μεταναστών, αν δεν ληφθούν μέτρα, θα αναγκάσουν τους ντόπιους να γίνουν μετανάστες για να γλιτώσουν.
Kalithies.blogspot.com
………………………
Νεαρός Αλβανός διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στον Πειραιά
Είχε μετατρέψει το σπίτι σε χώρο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Ο λόγος για έναν 23χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα στην πλατεία Λουδοβίκου, στον Πειραιά.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 50 γραμμάρια ηρωίνης, 245 γραμμάρια κάνναβης και 2 ζυγαριές ακριβείας
…………………………….
Άγιος Παντελεήμονας .Αλγερινός με ειδικότητά στις διαρρήξεις αυτοκινήτων
Στον Άγιο Παντελεήμονα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας 24χρονος αλλοδαπός από την Αλγερία, κατηγορούμενος για «διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση», ο οποίος έγινε αντιληπτός την ώρα που παραβίαζε τις κλειδαριές ενός αυτοκινήτου.
Πάνω του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σουγιάς και ένα ψαλίδι, με τα οποία άνοιγε τα αυτοκίνητα.
Από την έρευνα που έγινε προέκυψε ότι, κατά το τελευταίο δίμηνο, μαζί με δύο άγνωστους συνεργούς του, είχε διαπράξει συνολικά δεκαπέντε διαρρήξεις αυτοκινήτων, αφαιρώντας χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, διάφορα έγγραφα και άλλα αντικείμενα, ενώ παράλληλα είχε κάνει δεκατρείς απόπειρες διαρρήξεων αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ οι συνεργοί του αναζητούνται.

……………………….
Αιγάλεω Συνέλαβαν 28χρονο ληστή
Στο Αιγάλεω, στη Λεωφόρο Κηφισσού, άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν έναν 28χρονο αλλοδαπό, γιατί, με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, έκλεψε έναν οδηγό ταξί. Οι δράστες απείλησαν τον οδηγό με μαχαίρι και με αυτό τον τρόπο τού απέσπασαν τα χρήματα.
……………………….
Ρουμάνοι Διέρρηξαν 16 καταστήματα στον Ωρωπό
Στoν Ωρωπό Αττικής, συνελήφθησαν από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ωροπού δύο αλλοδαποί από τη Ρουμανία, ηλικίας 23 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για «διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία».
Από την έρευνα που έγινε προέκυψε ότι, το τελευταίο δίμηνο, οι δράστες είχαν διαπράξει συνολικά έξι διαρρήξεις-κλοπές καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού και στον Άγιο Στέφανο, αφαιρώντας χρήματα, εμπορεύματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.
Πάνω τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πληθώρα διαρρηκτικών εργαλείων, καθώς και ένα αυτοκίνητο ιδιοκτησία τους, το οποίο χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους και τη μεταφορά των κλοπιμαίων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
…………………………….
Ληστές Βούλγαρος και Γεωργιανός πιάστηκαν … εν ώρα εργασίας
Στo Μαρκόπουλο Αττικής, άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Γεωργίας και Βουλγαρίας, ηλικίας 24 και 23 ετών.
Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν για «διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία» και παράβαση του Ν. «Περί Ναρκωτικών».
Οι δράστες προσπαθούσαν να μπουν σε ένα σπίτι στο Μαρκόπουλο και, την ώρα που έσπασαν τον ομφαλό της κυρίας εισόδου, εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί.
Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 24χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και ηρωίνη βάρους 0,7 γραμμάρια.
Εν συνεχεία, σε έρευνα που έγινε προέκυψε ότι, το τελευταίο τετράμηνο, είχαν διαπράξει συνολικά δεκαεπτά διαρρήξεις-κλοπές σπιτιών στις περιοχές Μαρκοπούλου, Αναβύσσου και Ηλιούπολης, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.
Άνδρες της αστυνομίας έκαναν έρευνα και στα σπίτια τους, όπου βρέθηκαν κατασχέθηκαν ρολόγια χειρός, δύο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, και μία ψηφιακή βιντεοκάμερα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
……………………………….
Μυτιλήνη Συλλήψεις 28 λαθρομεταναστών και 2 δουλεμπόρων
Είκοσι οκτώ παράνομοι μετανάστες και οι δύο αλλοδαποί διακινητές τους, συνελήφθησαν σήμερα στις 16:30, στη Μυτιλήνη, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένης επιχείρησης προσωπικού του Γραφείου Ασφάλειας της τοπικής Λιμενικής Αρχής.
Οι μετανάστες (18 άνδρες, 4γυναίκες και 6 παιδιά) εντοπίστηκαν, σε διαμέρισμα, στην πόλη της Μυτιλήνης, ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού.
Όπως προέκυψε, είχαν αποβιβασθεί, σήμερα το πρωί, στην περιοχή Αεροδρομίου Μυτιλήνης, από άγνωστο σκάφος, προερχόμενοι από την Τουρκία και στη συνέχεια είχαν μεταφερθεί στο διαμέρισμα από τους δύο διακινητές ηλικίας 24 και 26 ετών, που επίσης εντοπίστηκαν στο ίδιο διαμέρισμα και συνελήφθησαν και οι οποίοι θα τους προωθούσαν έναντι αμοιβής στον Πειραιά, με πλοίο της γραμμής.
Στην κατοχή του 22χρονου διακινητή βρέθηκαν δεκατρία ακτοπλοϊκά εισιτήρια, από Μυτιλήνη για Πειραιά, τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ μετά την σύλληψη τους, τρεις παράνομοι μετανάστες παρουσίασαν αδιαθεσία και διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ», συνοδεία στελεχών του Λιμενικού Σώματος για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.
odysseaschios.blogspot.
……………………..
'Εβρος: 'Επιασαν τους 10 λαθρομετανάστες, τους ξέφυγε ο διακινητής ….θα επιστέψει με νέους παπανδρέλληνες αστυνομικο δελτιο
ΘΕΜΑ 2ο: «ΣΥΛΛΗΨΗ 10 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΤΟΥΣ».
Την ώρα 21.00΄, σε δασώδη περιοχή του κάμπου Τυχερού, Αστυνομικοί του Τ.Σ.Φ. Τυχερού, εντόπισαν ομάδα ατόμων, οι οποίοι την 21.30΄ ώρα επιβιβάσθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτ/το και αναχώρησαν με κατεύθυνση την Αλεξ/πολη. Στον Α/Κ Αρδανίου δόθηκε σήμα στάσης από τους Αστυνομικούς, στο οποίο δεν υπάκουσε ο οδηγός του οχήματος και αφού ελάττωσε την ταχύτητά του, εξήλθε αυτού και εκμεταλλευόμενος το σκότος, τράπηκε σε φυγή. Στο αυτοκίνητο, το οποίο προσέκρουσε σε κιγκλιδώματα και ακινητοποιήθηκε, επέβαιναν δέκα (10) λαθρομετανάστες.
Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.
Συνελήφθησαν οι δέκα (10) λαθρομετανάστες και παραπέμφθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης. Ο οδηγός του αυτοκινήτου αναζητείται.
Την προανάκριση ενεργεί το Τ.Σ.Φ. Τυχερού.

http://tomadakis.blogspot.com/2010/05/blog-post_1185.html
…………………..
Συλλήψεις 2 αλλοδαπών δουλεμπόρων και 7 λαθρομεταναστών στην Κοζάνη
Τρεις αλλοδαποί ηλικίας 22, 26 και 32 ετών συνελήφθησαν χτες στις 19.40 στο 9ο χιλ. Εθνικής Οδού Κοζάνης - Λάρισας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης ενώ προσπαθούσαν να προωθήσουν προς το εσωτερικό της χώρας επτά λαθρομετανάστες (πέντε Πακιστανούς, έναν Ιρακινό και έναν Αφγανό).
Από την προανάκριση επίσης προέκυψε ότι οι λαθρομετανάστες παρελήφθησαν από την... περιοχή του Νομού Έβρου και θα μεταφέρονταν στην Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής 5.000 ευρώ, την οποία θα κατέβαλαν κατά την άφιξή τους στον τόπο προορισμού.
Τα δύο οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά, κατασχέθηκαν. Οι δράστες και οι μεταφερόμενοι λαθρομετανάστες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών
………………………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου