Απριλίου 18, 2010

Ληστειες ........ο Κοεν…. ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Έκρηξη στο σταθμό του Μετρό στο Μεταξουργείο

Έκρηξη σημειώθηκε στις 6.35 το πρωί του Σαββάτου επί της οδού Χίου, στο σταθμό του Μετρό Μεταξουργείο. Η Έκρηξη βόμβας σε ΙΧ αυτοκίνητο εν κινήσει σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Χίου και Φαβιέρου . Το αυτοκίνητο, ήταν μάρκας BMW Χ5. Ο άνδρας και η γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας, που επέβαιναν, δεν τραυματίστηκαν, ενώ ο οδηγός είπε στην αστυνομία, ότι πάτησε με το αυτοκίνητό μια άσπρη σακούλα, που ήταν στο δρόμο και τότε σημειώθηκε η έκρηξη, από την οποία προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, έσπασαν τα τζάμια σε παρακείμενο ιατρείο ζώων, στην είσοδο πολυκατοικίας, και σε καφενείο.Η υπόθεση αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αφού από την από την αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι ο μηχανισμός τελικά ήταν τοποθετημένος πάνω στο όχημα.
http://news247.gr/a/4!127096

Ρέντη :Του άρπαξαν την τσάντα μέσα από το αυτοκίνητο

Θύμα τσαντάκηδων έπεσε ένας άνδρας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, χθες το βράδυ.
Ο άνδρας βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, όταν δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανάκι σταμάτησαν δίπλα από το όχημά του και έσπασαν το πλαϊνό παράθυρο.
Εν συνεχεία, με την απειλή όπλου, άρπαξαν μία τσάντα που περιείχε 150 ευρώ και διέφυγαν.

Έσπασαν αυτοκίνητα στο Αιγάλεω

"Σήμερα Το πρωί Μηχανόβιοι με ξύλα στο Αιγάλεω έσπασαν αυτοκίνητα ώρα 5:15 το πρωι."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πειραιάς. Της άρπαξαν την τσάντα

Θύμα ληστείας έπεσε μία γυναίκα χθες το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Ανδρούτσου και Βασιλέως, στον Πειραιά.Λίγο πριν από τις 16:30, δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανάκι πλησίασαν τη γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της και, με την απειλή όπλου, της άρπαξαν την τσάντα, η οποία περιείχε 1000 ευρώ, ένα laptop και προσωπικά της έγγραφα.

Ληστεία στον δρόμο

Το βράδυ της Παρασκευής στην λεωφόρο Χασιάς στα Ανω Λιόσια, δύο άγνωστοι με την απειλή μαχαιριού πήραν απο δύο Ελληνες τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης

Ληστεία σημειώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων της εταιρείας KaOil στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης. Δύο οι δράστες οι οποίοι με την απειλή όπλου πήραν τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. και τράπηκαν σε φυγή.

Και νέα ληστεία στο Σέιχ-Σου

Στο στόχαστρο ληστών μπήκε τα ξημερώματα ζευγάρι που επέβαινε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, στην περιοχή του δάσους Σέιχ-Σου, στη Θεσσαλονίκη.
Ήταν λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα, όταν δύο άτομα έσπασαν το τζάμι του ΙΧ και απείλησαν με όπλο και μαχαίρι τους δύο επιβάτες. Αφού άρπαξαν 270 ευρώ, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Θεσσαλονίκη αλλοδαπός προσπάθησε να… ψαρέψει κέρματα από παγκάρι

Χρησιμοποιώντας ένα αυτοσχέδιο εργαλείο, αποτελούμενο από λάμα και πετονιά που είχε συνδέσει με κολλητική ταινία, 50χρονος αλλοδαπός επιχείρησε να αφαιρέσει κέρματα από το παγκάρι ιερού ναού, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Ο 50χρονος δεν είχε τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγραφα, ενώ εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπή.

Με πυροβολισμούς αποθάρρυνε τους διαρρήκτες

Αναστατώθηκε το Μακροχώρι το βράδυ της Παρασκευής, όταν στις 3 τη νύχτα ακούστηκαν πυροβολισμοί. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι έγιναν από ιδιοκτήτη οικίας στην προσπάθειά του να εκφοβίσει διαρρήκτες, πράγμα που τελικά πέτυχε.
Το βράδυ της Παρασκευής τρία άτομα επιχείρησαν να διαρρήξουν οικία στο Μακροχώρι Ημαθίας. Ο ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε με την κυνηγετική του καραμπίνα, με αποτέλεσμα οι κακοποιοί να τραπούν σε φυγή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας εκ των τριών κινήθηκε προς διαφορετική κατεύθυνση από τους άλλους δύο και εικάζεται ότι ήταν οδηγός του οχήματος το οποίο χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους.
Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο, ενώ στήθηκαν μπλόκα σε επίκαιρα σημεία για ενδεχόμενο εντοπισμό των δραστών.
Πηγή:Μακεδονικό Δίκτυο

Διέρρηξαν ΑΤΜ στην Πάτρα

Πάνω από 67.000 ευρώ ήταν για την ακρίβεια η λεία των διαρρηκτών που κτύπησαν στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται έξω από το σούπερ-μάρκετ «Βασιλόπουλος» στη συμβολή της Ακτής Δυμαίων με την Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Πάτρα.
Η διάρρηξη σημειώθηκε ξημερώματα Τετάρτης και μάλιστα με ιδιαίτερη ταχύτητα.
Οι δράστες έσπασαν το τζάμι της εισόδου και στη συνέχεια με εργαλεία υψηλής τεχνολογίας, διέρρηξαν το αυτόματο μηχάνημα ανάληψης.
Οι κινήσεις τους δε, χαρακτηρίζονται από επιδεξιότητα, μια και κατάφεραν να αφαιρέσουν συγκεκριμένα τμήματα του μηχανήματος και στη συνέχεια πήραν όλο το ποσό που υπήρχε στο εσωτερικό του.
Οι έρευνες της Αστυνομίας προσανατολίζονται σε ομάδα που τα τελευταία 24ωρα βρέθηκε στην Πάτρα από άλλη περιοχή με αποκλειστικό σκοπό τη διάρρηξη ενός τέτοιου μηχανήματος.
Από τις κινήσεις τους διαφάνηκε ότι οι δράστες διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στις διαρρήξεις αυτόματων μηχανημάτων ανάληψης, καθώς κατάφεραν να ανοίξουν το συγκεκριμένο μηχάνημα μέσα σε τρία λεπτά, κατά τους υπολογισμούς της Αστυνομίας.

Πηγή: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Έκλεψαν δύο μοτοσικλέτες από τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών!

«Φτερά» έκαναν προφανώς τις νυχτερινές ώρες χθες, δύο μοτοσικλέτες που ήταν σταθμευμένες έξω από τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών της Νομαρχίας, στο Πεδίον του Άρεως.Όπως κατήγγειλε χθες το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας η αναπληρώτρια διευθύντρια της υπηρεσίας, οι άδειες κυκλοφορίας και οι πινακίδες των μοτοσικλετών είχαν παραδοθεί, προκειμένου να μεταφερθούν στον ΟΔΔΥ.
magnesianews.gr

«ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΚΤΩ (8) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»

Την 16-04-2010 και ώρα 20.30΄, σε αγροτική περιοχή των Κήπων– Έβρου, Αστυνομικοί του Τ.Σ.Φ. Φερών, εντόπισαν ομάδα ατόμων που βρίσκονταν κρυμμένοι σε θαμνώδη έκταση. Ακολούθως ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτ/το προσέγγισε το σημείο, όπου οι λαθρομετανάστες επιβιβάστηκαν και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Εγνατία Οδό, μέσω της Επ. Οδού Αρδανίου - Κήπων. Άμεσα δόθηκε σήμα στάσης από τους Αστυνομικούς, στο οποίο δεν υπάκουσε ο οδηγός του οχήματος και ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, προσπαθώντας να διαφύγει. Εν συνεχεία, εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή, πλην όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη σε παρακείμενη θαμνώδη περιοχή, με την χρήση αστυνομικού σκύλου.
Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα και το χρηματικό ποσό των τριακοσίων εξήντα πέντε (365) Ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του διακινητή.
Συνελήφθησαν ένας (1) διακινητής και οκτώ (8) λαθρομετανάστες οι οποίοι παραπέμφθηκαν αρμοδίως.

http://tomadakis.blogspot.com/2010/04/blog-post_687.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου