Απριλίου 10, 2010

Χανιά: «Νταβατζής» του κράτους ο Ραγκούσης, λέει δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ

Βαριές κουβέντες, ακόμη και κατά του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, ακούστηκαν στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της ΤΕΔΚ Χανίων και μάλιστα από χείλη δημάρχων που προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. Οι οποίοι μίλησαν για κινητοποιήσεις, ακόμα και για κλείσιμο των δημοτικών καταστημάτων επ’ αόριστον, προκειμένου να ασκηθεί πίεση στην κυβέρνηση, κυρίως σε ό,τι αφορά τις περικοπές στους πόρους.

«Έχουμε φτάσει στο σημείο ο Ραγκούσης να είναι ο νταβατζής του κράτους» «ξεσπάθωσε» ο δήμαρχος Ελ. Βενιζέλου Μανώλης Κεμεσίδης, ο οποίος χρησιμοποίησε τον ίδιο χαρακτηρισμό και για τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλο.

«Έχουμε κατεβάσει τα παντελόνια, χειρότεροι από ραγιάδες» ακούστηκε να λέει ο δήμαρχος Πλατανιά Γιώργος Τσαγκαράκης, επιρρίπτοντας ευθύνες σε ΚΕΔΚΕ και ΤΕΔΚ για τη μη πραγματοποίηση κινητοποιήσεων, ώστε να πιεστεί η κυβέρνηση για θέματα αυτοδιοίκησης.

«Εγώ έχω ήσυχη τη συνείδησή μου γιατί δεν τους ψήφισα… άλλοι δεν ξέρω» ήταν το σχόλιο του προέδρου της ΤΕΔΚ Χανίων Κυριάκου Βιρβιδάκη.


Πληροφορίες από «Χανιώτικα Νέα
http://www.verianet.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4177&Itemid=0#Scene_1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου