Ιανουαρίου 24, 2010

«Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Εθνική συνδιάσκεψη για το μεταναστευτικό, με θέμα «ψήφος και ιθαγένεια στους μετανάστες» πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, με κεντρικό σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στην ομιλία του, η οποία έκλεισε τις εργασίες της συνδιάσκεψης, προέτρεψε τα μέλη και τα στελέχη του ΛΑΟΣ να βγουν στους δρόμους και να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το μεταναστευτικό.

Είμαι έτοιμος να σταματήσω το δημοψήφισμα, είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, εάν ο κ. Παπανδρέου δεχθεί να γίνει δημοψήφισμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Είπε ακόμη ότι η Ελλάδα λέει «όχι» στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση γιατί δεν θέλει να νοθευτεί ο Ελληνισμός.

Υποστήριξε ακόμη ότι η ιεραρχία της Εκκλησίας στηρίζει τον αγώνα του ΛΑΟΣ για τις υπογραφές τις οποίες, όπως είπε, θα δώσει εκεί που θα πιάσουν τόπο.

Κινητοποιήσαμε όλες τις δυνάμεις της Ευρώπης, είπε, και μαζεύουμε υπογραφές και από άλλα ευρωπαϊκά κράτη.

* Ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι προσβλήθηκε με αυτό που έγινε με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό, ανέφερε ότι στην ελληνική επικράτεια κάνει κουμάντο ο Έλληνας πρωθυπουργός και όχι ο Βούλγαρος και χαρακτήρισε αυτό που έγινε αδιανόητο.

με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου