Ιανουαρίου 24, 2010

«ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ»! Το κόμμα της Ντόρας

Eνώ το κλίμα της εσωστρέφειας κυριαρχεί στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ, "αντιηγετικά" στελέχη προβλέπουν ότι.... μέχρι την άνοιξη μπορεί να έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις ακόμη και διάσπασης του κόμματος καθώς ήδη η Ντόρα Μπακογιάννη έχει αρχίσει να διαφοροποιείται και βουλευτές της να βγαίνουν στο αντάρτικο.
Ανάμεσα σε αυτούς κάποιοι, όπως ο Κ. Κιλτίδης, θεωρούν μονόδρομο τη δημιουργία νέου κόμματος. Την ίδια ώρα ακούγονται στο παρασκήνιο και οι πρώτες ιδέες για τον τίτλο του κόμματος, με επικρατέστερο το "Νέα Ελλάδα"...
γράφει το press-gr.

Δηλαδή: Διέσπασαν τη ΝΔ, έμαθαν τι γίνεται, βρήκαν και τα πρωτοπαλήκαρα της διάσπασης (Κιλτίδης) και βάφτισαν κιόλας το νέο κόμμα, που θα προέλθει από τη διάσπαση της Ν.Δ.!!!!!

Nα προσθέσουμε ότι το ίδιο σενάριο έχει και το αυριανό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, που ξανάρχισε την αβάντα στην κυβέρνηση, ξέχασε τον ...Μαγκριώτη και τον Παμπούκη και όλα καλά.
Σταθερή δημοσιογραφία ! Δεν χάνεις ποτέ έτσι!

http://taxalia.blogspot.com/2010/01/blog-post_1229.html#ixzz0dTd9gDr2

2 σχόλια:

  1. Γιατι δεν το ονομαζει "τον πουλο"; Αφου στο τελος αυτον θα παρει. Η καημενη πρεπει καποτε να μεγαλωσει. Ο μπαμπας της την επεισε πως ειναι σπουδαια, και πως μια μερα θα γινει πρωθυπουργος, ομως ο κοσμος δεν τη γουσταρει. Aς το παρει αποφαση επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι πάει. Όποιος δεν παίρνει πατριωτικές θέσεις, είτε καίγεται αμέσως, είτε μένει στην ιστορία ως προδότης.
    Η χαρά είναι πάντα πρόσκαιρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή