Ιουλίου 14, 2009

Κυβέρνηση ανομίας και ατιμωρησίας

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, στο περιθώριο των εργασιών του Συμποσίου της Σύμης, που διεξάγεται στη Σκιάθο.

«Απέναντι σε μια κυβέρνηση της ανομίας και της ατιμωρησίας, σε μια κυβέρνηση της συνεχούς συγκάλυψης όλο και νέων υποθέσεων, των απότομων απρόβλεπτων και σπασμωδικών αποφάσεων μέσα στον πανικό της, των υπόγειων συμψηφισμών και διαδρομών, μιας κυβέρνησης όμηρο ειδικών συμφερόντων και πελατειακών σχέσεων, το ΠΑΣΟΚ έχει σχέδιο και όραμα για τον πολίτη», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι «αυτό το σχέδιο και το όραμα δεν μας αρκεί και γι αυτό το θέτουμε στην κρησάρα των καλύτερων και προοδευτικότερων μυαλών του κόσμου, προσωπικοτήτων, που θα συμβάλλουν και θα βοηθήσουν στην επίλυση προβλημάτων με βάση την πράσινη ανάπτυξη για να πάει η Ελλάδα μπροστά και για την καλύτερη δημοκρατική διακυβέρνηση της χώρας.

Οι άνθρωποι αυτοί θέλουν και σήμερα και αύριο να συμβάλλουν να ξαναδώσουμε ελπίδα και προοπτική στον πολίτη, με στόχο μια νέα πορεία με το δημόσιο συμφέρον και τις ανάγκες του πολίτη στο επίκεντρο της πολιτικής μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου