Ιουλίου 27, 2009

"Μεμονωμένοι πολίτες" οι "16"


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως δεν σχολιάζει δηλώσεις και τοποθετήσεις μεμονωμένων πολιτών, ενώ υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει την ύπαρξη της σχετικής επιστολής.


"Μεμονωμένους πολίτες" χαρακτήρισε ο Ε.Αντώναρος τα 16 στελέχη της ΝΔ απο τη Λάρισα που απέστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό.

Στην επιστολή τους τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, μεταξύ των οποίων ο αγροτοσυνδικαλιστής Θανάσης Κοκκινούλης και ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Ιωάννης Βαρβαρούσης, καταγγέλλουν έλλειψη οράματος και κακοδιαχείριση, ζητώντας ταυτόχρονα ριζοσπαστικές αλλαγές.
«Στη συνείδησή μας βαραίνει το γεγονός ότι διακηρύξαμε αρχές που δεν έγιναν πραγματικότητα. Απέναντι στο "εκσυγχρονιστικό όραμα" του κ. Σημίτη που απέτυχε, η ΝΔ αντέταξε την "επανίδρυση του κράτους". Η υπόσχεση όμως αυτή έμεινε απλή διακήρυξη που κάποιοι προσπαθούν να ξεχάσουν και κάποιοι άλλοι την ειρωνεύονται», επισημαίνουν ενώ αφήνουν σαφείς αιχμές κατά κυβερνητικών στελεχών: «Εμείς πρώτοι από όλους δεν δίνουμε την ανοχή διατήρησης της εξουσίας για την εξουσία και για τις "καρέκλες" κάποιων προσώπων που προσέβαλαν τον κόσμο της παράταξης αλλά και όλους τους πολίτες», υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λοιπόν σημείωσε πως δεν σχολιάζει δηλώσεις και τοποθετήσεις μεμονωμένων πολιτών, ενώ υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει την ύπαρξη της σχετικής επιστολής. Συμπλήρωσε δε πως όλες οι επιστολές ακολουθούν την προβλεπόμενη διαδικασία.

Να σημειωθεί οτι οι «16» έχουν τη στήριξη και τοπικών βουλευτών της ΝΔ, όπως του Μάξιμου Χαρακόπουλου, ο οποίος αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε ότι «είναι ένα ακόμη καμπανάκι για λάθη, παραλείψεις και κυρίως συμπεριφορές που "πλήγωσαν" τον κόσμο της παράταξης», ζητώντας αλλαγές πριν από τη ΔΕΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου