Ιουνίου 29, 2009

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ;

Για το θέμα των λαθρομεταναστών.Νόμος της φύσης και του ρεαλισμού

Οταν γινεις εθνικη πλειοψηφια καπου, μετα εχεις τον 1ο λογο. Ρωτατε και τους Σερβους που ηταν 50% στο Κοσοβο το 1900 και με κατι απωλειες σε πολεμους, κατι εκκαθαρισεις το Β Παγκοσμιο, κατι το δημογραφικο, εγιναν το 5%. Πηγε κανεις να τους δωσει τιποτα πισω επειδη πριν το 1900 ηταν ιστορικος γι αυτους χωρους? Το τι συμβαινει το 2009 κοιταζουν ολοι.

Η ιστορια δε γραφεται με συναισθηματισμους , αλλα με ρεαλισμο. Κατα τον ιδιο τροπο που κανεις ξενος σημερα δε συγκινειται για ελληνικες χαμενες πατριδες και φυσικα κανεις δε θα μας εδινε ηθικο ερεισμα σε διεκδικηση τους. Ή αν σε καμποσα χρονια η Τουρκια μας δημιουργησει προβλημα στη Θρακη, κανεις δε θα μας δωσει ευσημα που εμεις σταθηκαμε... ανωτεροι και δεν απαντησαμε στα γεγονοτα το 55-64 με αντιστοιχο τροπο για να εκκαθαρισουμε τη Θρακη οπως εκαναν οι Τουρκοι.

Ο κερδισμενος τελικα ποιος ειναι σημερα? Εμεις ή οι Τουρκοι? Μαλλον οι Τουρκοι, γιατι αυτοι αυτοι ακομα σημερα παζαρευουν τη Χαλκη, ενω σε μας υπαρχουν ιεροδιδασκαλια και σε περιπτωση συγκρουσης πρεπει να φυλαμε και τα νωτα μας.

Οι Αυστραλοι, δουλευουν απο σημερα, ακριβως για να μην ειναι αναγκασμενοι να ελπιζουν αυριο, στο ελεος και τη βοηθεια καποιου ξενου. Σε αντιθεση με μας, που μαλλον παλι θα ζηταμε βοηθεια και κανεις δε θα μας ακουει. Εμεις θα παρουμε το μεγαλοσταυρο της καλοσυνης, οταν οι διαφοροι μη εθνικιστες γειτονες που μας περιτριγυριζουν , θα αποφασισουν πως ηρθε η ωρα να επιστρεψουν στις ... αρχαιες γαιες τους ή να βαλουν ποδι σε ιστορικες γαιες για το μελλον. Γιατι ξερετε πως ειναι.

Σε 200 χρονια, βαλκανιοι μεταναστες σημερα, θα θεωρουνται πια "ιστορικη κοινοτητα", με ο,τι συνεπαγεται αυτο σε μια ενδεχομενη εκμεταλλευση απο ξενες δυναμεις. Κανεις δε θα λεει "Μα πως, μα αυτη ηταν Ελλαδα, δεχθηκαν μεταναστες κι αντι να τους πουμε μπραβο, τωρα θελουμε να τους τεμαχισουμε"?

Tων φρονιμων τα παιδια, πριν πεινασουν μαγειρευουν. Εμεις βεβαια, ποτε ειμασταν φρονιμοι για να γινουμε τωρα?

http://pontosandaristera.wordpress.com/2009/06/06/6-6-200/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου