Ιουνίου 09, 2009

Η πολυπολιτισμική Αθήνα Σήμερα

Ληστεία έγινε στις 13:38 σε σούπερ μάρκετ Προμηθευτική, στην οδό Γ. Παπανδρέου 146 στη Μεταμόρφωση. Ο δράστης με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό και τράπηκε σε φυγή.
Ληστεία έγινε στις 13:35 σε υποκατάστημα της Millennium Bank επί της Λ. Συγγρού, αρ. 350, στην Καλλιθέα.
Δύο άτομα με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Στη σύλληψη 33χρονου Ιρακινού για εμπλοκή σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών από την Ελλάδα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες προχώρησε η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.
Ο συλληφθείς εντοπίστηκε στο πλαίσιο αστυνομικής συνεργασίας της χώρας μας με τις ιταλικές διωκτικές αρχές, οι οποίες και εξέδωσαν ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, για τον εντοπισμό και άλλων μελών του ιδίου κυκλώματος, έγιναν ανάλογες έρευνες, σε λοιπές ευρωπαϊκές χώρες που συμμετείχαν στην προαναφερθείσα συνεργασία.
Μετά τη σύλληψη τους 33χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού διενεργήθ
Στη σύλληψη δύο νεαρών, 19 και 24 ετών, που λήστεψαν 15χρονη στον Αγιο Δημήτριο, τραυματίζοντάς τη μάλιστα με μαχαίρι στο πρόσωπο, προχώρησε η αστυνομία.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, οι δυο νεαροί συνελήφθησαν με βάση εντάλματα σύλληψης, που είχαν εκδοθεί από τον 16ο τακτικό ανακριτή, στον οποίο θα οδηγηθούν, προκειμένου να απολογηθούν.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, πλησίασαν δύο 15χρονες μαθήτριες και με την απειλή μαχαιριού προσπάθησαν να τους αρπάξουν τις τσάντες και τα κινητά τηλέφωνα. Η μία κατάφερε να ξεφύγει. Την άλλη, όμως, την τραυμάτισαν στο πρόσωπο με μαχαίρι και της άρπαξαν την τσάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου