Σεπτεμβρίου 01, 2024

Νέοι και από τις δύο πτέρυγες του MRF βρίσκονται μπροστά από το κτίριο που στεγάζει την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή. Θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα καταθέσουν τα χαρτιά τη Δευτέρα, στις 9:30 π.μ.

 

Η ΚΕΕ στεγάζεται στο κτίριο της Εθνοσυνέλευσης. Κάθε μία από τις δύο πτέρυγες του MRF ισχυρίζεται σήμερα ότι είναι πρώτα μέσω των αντιπροσώπων του - των νέων και ότι διατηρεί την τάξη για την επερχόμενη έναρξη εγγραφής στην ΚΕΕ για συμμετοχή στις εκλογές στις 27 Οκτωβρίου, οι οποίες ξεκινούν αύριο στις 9:30 π.μ. Η εκπρόσωπος της επιτροπής, Rositsa Mateva, έχει ήδη ανακοινώσει ότι η CEC δεν μπορεί να σχολιάσει εσωκομματικά ζητήματα και ότι όταν υποβληθούν έγγραφα, η CEC θα τα εξετάσει στη συνεδρίασή της και θα λάβει την απόφασή της.
 Ο δήμαρχος του δήμου Belitsa, Radoslav Revanski, δήλωσε ότι οι νέοι από το MRF - Peevski - τη «νέα αρχή», όπως παρουσιάζονται, βρίσκονται μπροστά σε όλες τις εισόδους του κοινοβουλίου από την Παρασκευή, προκειμένου να είναι οι πρώτοι στην εγγραφή που ξεκινά αύριο.
 «Κρατάμε συμβολικά την πρώτη θέση. Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι την πρώτη θέση που μας έδωσε ο κ. Peevski με τη θετική του ενέργεια στις περιφέρειες και την ανάπτυξή μας, θέλουμε να την πολλαπλασιάσουμε σε όλη τη χώρα».
 Ο πιστός βουλευτής του Dogan Valentin Tonchev, ο οποίος δεν είναι μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του MRF, με τη σειρά του είπε: «Οι νέοι μας, οι αυθεντικοί νέοι του Κινήματος για τα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες, ο πρόεδρος της Νεολαίας MRF Tanzer Yuseinov, ήταν οι πρώτοι που πήραν θέση σήμερα.
 Μετά τη συνεδρίαση του Κεντρικού Επιχειρησιακού Συμβουλίου Νεολαίας, ήταν απόλυτα πεπεισμένοι ότι πρέπει να σταθούμε πρώτα εδώ, να βάλουμε τάξη και, όπως βλέπετε, σήμερα εγκαταστάθηκαν ανενόχλητοι, χωρίς αντιπαράθεση και χωρίς την παρουσία άλλων πολιτικών κομμάτων, υποκειμένων ή ανθρώπων που παρουσιάζονται ως κάποιες εναλλακτικές, αντίγραφα του Κινήματος για τα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες. Αύριο θα εγγραφούμε ανεξάρτητα για συμμετοχή στην πρόωρη ψηφοφορία. 
Το Κίνημα για τα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες ανήκει στον ηγέτη μας Δρ Ahmed Dogan και προεδρεύεται από τον Dzhevdet Chakarov, ο οποίος αύριο, μαζί με τον Jeyhan Ibryamov, θα είναι παρών μπροστά από την CEC, αφού έχουμε κρατήσει την πρώτη σειρά και θα εγγραφούμε για ανεξάρτητη συμμετοχή στις εκλογές στις 27 Οκτωβρίου. Πολλοί άνθρωποι περνούν από την είσοδο της Εθνοσυνέλευσης. Δεν ξέρω τι είδους άνθρωποι γύριζαν, πρόσθεσε ο Τόντσεφ. Επικρατεί ηρεμία μπροστά στο κοινοβούλιο. Οι νέοι κάθονται και μπροστά τους υπάρχουν στοίβες μεταλλικού νερού. Υπάρχουν τρία περιπολικά και ένα βαν της Χωροφυλακής. Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου