Σεπτεμβρίου 01, 2024

Η Κορνέλια Νίνοβα ανακοίνωσε σε όσους συγκεντρώθηκαν για την υποστήριξή της μπροστά από την έδρα του Σοσιαλιστικού Κόμματος προτείνει ένα έκτακτο συνέδριο του BSP για τις 28 Σεπτεμβρίου

 

Η Κορνέλια Νίνοβα ανακοίνωσε σε όσους συγκεντρώθηκαν για την υποστήριξή της ότι προτείνει ένα έκτακτο συνέδριο του BSP στις 28 Σεπτεμβρίου. Η Νίνοβα βγήκε και μίλησε στους υποστηρικτές που συγκεντρώθηκαν για την υποστήριξή της. 
«Σας ζητώ να ηρεμήσετε, ώστε να μην υπάρχει ένταση, σας ευχαριστώ που είστε εδώ αυθόρμητα», είπε και τους ενημέρωσε ότι είχε υποβάλει πρόταση στην ημερήσια διάταξη του Εθνικού Συμβουλίου για επείγουσα σύγκληση συνεδρίου στις 28 Σεπτεμβρίου. Αυτό το συνέδριο μπορεί να δώσει ενέργεια στο κόμμα, μπορεί να δώσει ώθηση στην εκστρατεία. Μπορεί να δώσει ένα μήνυμα ενότητας εντός του κόμματος, καθώς και να επιβεβαιώσει την παραίτησή μου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της παραίτησής μου, που μέχρι να το συνέδριο, δεν έχει τελειώσει». δήλωσε η Νίνοβα Να είστε βέβαιοι ότι ό,τι κι αν συμβεί, θα εγγράψουμε το κόμμα στις εκλογές με λίστες ανθρώπων από το BSP, που προτείνατε εσείς, από τις δομές της χώρας, η Ninova απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους. 
Δεν θα επιτρέψουμε στο κόμμα να μην συμμετάσχει στις εκλογές λόγω των προσωπικών φιλοδοξιών 5-6 ατόμων που αποφάσισαν ότι θα μπορούσαν να το σφετεριστούν χωρίς να ολοκληρωθεί η διαδικασία της παραίτησής μου. Αυτό δεν θα συμβεί, να είναι ήρεμο για το BSP, είπε. Γνωρίζετε ότι στην αδυναμία, το μίσος, τον ρεβανσισμό σήμερα, η ηγεσία θέλει την αποπομπή μας, το Εκτελεστικό Γραφείο το υποβάλλει στο Εθνικό Συμβούλιο και υπάρχει ένα τέτοιο σημείο, πρόσθεσε η Ninova. Είμαστε εδώ για να δείξουμε ότι δεν το φοβόμαστε αυτό και να τους βοηθήσουμε να πάρουν τουλάχιστον μία φορά μια θεσμοθετημένη απόφαση, γιατί για να μας αποβάλουν, αυτό πρέπει να γίνει παρουσία μας, είπε. Πώς να ενώσεις την αριστερά αποκλείοντας ανθρώπους από το BSP, αυτό είναι μια απομίμηση ενότητας, διαίρεσης εντός του BSP, με τη φιλοδοξία να ενώσει όλους τους αριστερούς στη Βουλγαρία, σχολίασε η Kornelia Ninova. Επέμεινε στη σύγκληση συνεδρίου και τελικά στην επίλυση αυτού του ζητήματος. Θέλουμε να γίνει σεβαστό το καταστατικό και ο νόμος, δήλωσε η Νίνοβα. Αυτές οι εσωτερικές μάχες οδηγούν πάντα σε απώλεια εμπιστοσύνης, οπότε πρέπει να βρούμε μια λογική διέξοδο - ένα συνέδριο στις 28 Σεπτεμβρίου, αποδεχόμενοι την παραίτηση και ανοίγοντας άμεσες εκλογές για νέο πρόεδρο. Η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι να μην ανταλλάξω το κόμμα, είπε. Πριν από αυτό, υπήρξε κλιμάκωση της έντασης μεταξύ μελών και συμπαθούντων και εκπροσώπων των υπηρεσιών επιβολής του νόμου που φρουρούσαν την είσοδο του Ποζιτάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου