Αυγούστου 30, 2024

Επί Τροχάδην


ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε ότι η σύμβαση για την προμήθεια αεροσκαφών «Rafale» είναι εξαιρετικά σημαντική και επεσήμανε ότι η Σερβία θα έχει αεροσκάφη δυτικής κατασκευής για πρώτη φορά. Ο Βουτσιτς  απάντησε σε ερώτηση Γάλλου δημοσιογράφου προς τον Macron σχετικά με το αν είχε λάβει εγγυήσεις ότι η Σερβία δεν θα μεταφέρει τεχνολογία στη Ρωσία, καθώς και αν ευθυγραμμίζεται με την ευρωπαϊκή πολιτική αγοράζοντας τα «Rafale».Ο Μακρόν είπε ότι πρόκειται για μια ιστορική συμφωνία και πολύ σημαντική και ότι είναι επίσης σημαντική για την ασφάλεια της ευρωπαϊκής ηπείρου. «Βλέπουμε τόσους πολλούς ανθρώπους που κατηγορούν τη Σερβία για τη συνεργασία της με την Κίνα ή τη Ρωσία και τώρα έχει εταιρική σχέση με τη Γαλλία. Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή. Σέβομαι την κυριαρχία της Σερβίας και σέβομαι την εταιρική σχέση και με άλλες χώρες, αλλά αυτό είναι ένα άνοιγμα, μια στρατηγική αλλαγή, μεγάλο θάρρος και μια μεγάλη ευκαιρία για την Ευρώπη, και αυτό είναι ένας δείκτης του ευρωπαϊκού πνεύματος», δήλωσε ο Μακρόν και πρόσθεσε ότι υπάρχουν εγγυήσεις για τη Γαλλία να διατηρήσει την πνευματική της ιδιοκτησία. «Να είστε σίγουροι ότι κάναμε τα πάντα σωστά. Υπάρχουν εγγυήσεις και είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι μια μεγάλη αλλαγή και συμβάλλει στην ειρήνη στην Ευρώπη», δήλωσε ο Μακρόν.  Η σύμβαση για την προμήθεια των  αεροσκαφών  «Rafale»  υπογράφηκε από τον υπουργό Άμυνας της Σερβίας, Μπράτισλαβ Γκάσιτς , και τον εκτελεστικό διευθυντή της εταιρείας «Ντασσώ». Στην ομιλία του που ακολούθησε, ο Πρόεδρος Βούτσιτς δήλωσε ότι η συνολική αξία της σύμβασης είναι 2,7 δισεκατομμύρια και αφορά την προμήθεια 12 εντελώς νέων αεροσκαφών, τα οποία θα ανήκουν στη Δημοκρατία της Σερβίας και περιλαμβάνουν ένα πλήρες πακέτο υλικοτεχνικής υποστήριξης.  Ο Βούτσιτς είπε  ότι το 2024 και το 2025 θα καταβληθούν δόσεις , 421 εκ. ευρώ και ότι η αγορά δεν θα αυξήσει το μερίδιο του δημόσιου χρέους στο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της Σερβίας».

Ο Γάλλος Πρόεδρος στην Συνέντευξη Τύπου υπογραμμισε:   «Θα ήθελα να επαναλάβω με την παρουσία μου σήμερα ένα μήνυμα φιλίας από τη Γαλλία προς τη Σερβία και να δηλώσω με τον πιο αποφασιστικό τρόπο ότι η χώρα σας ανήκει στην Ευρώπη, στην Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Μακρόν και είπε  ότι τα τελευταία πέντε χρόνια, οι σχέσεις μεταξύ Σερβίας και Γαλλίας γνώρισαν νέα απογείωση.

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ.Ο πρωθυπουργός της Σερβίας Μίλος Βούτσεβιτς ανακοίνωσε ότι παρουσία του προέδρου Αλεξάνταρ Βούτσιτς και του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, υπέγραψε μνημόνιο κατανόησης μεταξύ της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Σερβίας και της Γαλλικής Υπηρεσίας Ανάπτυξης (AFD) σχετικά με την αμοιβαία συνεργασία. Χθες υπογράφηκαν 12 σ έγγραφα σχετικά με τη συνεργασία μεταξύ Σερβίας και Γαλλίας. Οι συμφωνίες καλύπτουν τη συνεργασία στην αμυντική βιομηχανία, τη στρατιωτικο-τεχνική συνεργασία, την τεχνητή νοημοσύνη, τον τομέα της πληροφορικής, τις καινοτομίες, τις νεοσύστατες επιχειρήσεις, την πυρηνική ενέργεια, τις πρώτες ύλες κρίσιμης σημασίας, την αυτοκινητοβιομηχανία, την αεροναυπηγική, τα ιπτάμενα αυτοκίνητα, τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων, τη διαχείριση εγκαταστάσεων, την εκπαίδευση και την εκμάθηση γαλλικών στα σχολεία, τη συνεργασία μεταξύ πανεπιστημίων και την  υγειονομική περίθαλψη. «Γράφουμε νέες σελίδες συνεργασίας και φιλίας μεταξύ Σερβίας και Γαλλίας», είπε ο Βούτσεβιτς.

ΠΡΙΣΤΙΝΑ. Ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Τόμας Γκόφους μετά από συναντήσεις που είχε με εκπροσώπους θεσμών στην Πρίστινα  δήλωσε ότι «η ασυντόνιστη δράση», ειδικά στο βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου, «μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο βίας, να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια όλων των ανθρώπων σε τοπικό επίπεδο και στην περιοχή και να θέσει σε κίνδυνο τα στρατεύματα της ΚΦΟΡ. «Κατά το παρελθόν έτος, αυξήσαμε τον αριθμό των στρατευμάτων στο Κοσσυφοπέδιο, προκειμένου, να αντιμετωπίσουμε ένα πιο δύσκολο περιβάλλον ασφαλείας και μια αναζωπύρωση των εντάσεων. Αυτό δείχνει για άλλη μια φορά την  δέσμευση των συμμάχων και εταίρων του ΝΑΤΟ στη διατήρηση της ασφάλειας στο Κοσσυφοπέδιο  και τα Βαλκανία γενικότερα», δήλωσε ο Γκόφους. Ο Άλμπιν Κούρτι δεν επιβεβαίωσε ότι συζήτησε το άνοιγμα της γέφυρας στην Κοσόβσκα Μιτρόβιτσα με τον Γκόφους. Η δήλωση από το Γραφείο του Πρωθυπουργού ανέφερε: «Ο Άλμπιν Κούρτι τόνισε τη σημασία της εμβάθυνσης της συνεργασίας των θεσμών ασφάλειας και άμυνας με την ΚΦΟΡ  και το ΝΑΤΟ και του συνεχούς συντονισμού. Η κοινωνικοοικονομική και δημοκρατική πρόοδος της χώρας συμβαδίζει με το κράτος δικαίου , στο οποίο η δέσμευση παραμένει ακλόνητη και στην υπηρεσία όλων των πολιτών χωρίς διάκριση».

ΠΡΙΣΤΙΝΑ. Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών του Κοσσυφοπεδίου Αντόν Μπερίσα δήλωσε ότι το Κοσσυφοπέδιο έχει λανθασμένη προσέγγιση όσον αφορά τη στήριξη της ΕΕ, αγνοώντας το γεγονός ότι η υποστήριξη των Ευρωπαίων   συνδέεται στενά με τον συνεχιζόμενο διάλογο μεταξύ Βελιγραδίου και Πρίστινας.

 ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ. Οριστικοποιήθηκαν τα ψηφοδέλτια που θα πάρουν μέρος στις εκλογές τις Ποντγκόριτσα που έχουν προγραμματιστεί για τις 29 Σεπτεμβρίου. Το μόνο ερώτημα παραμένει η στάση των Αλβανικών παρατέξεων. Εκτός από τον Συνασπισμό ¨Για καλύτερη Ποντγκορίτσα-Γιάκοβ Μιλάτοβιτς» με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον οποίο συμμετέχουν  το Κίνημα Πολιτών «URA», του (αλβανού) πρώην πρωθυπουργού Ντρίταν Αμπάζοβιτς. Και του Κινήματος Αλλαγής του Νεμπόϊσα Μεντόγιεβιτς , σε Συνασπισμό θα κατέβουν ο «Κίνημα Ευρώπη Τώρα» του Πρωθυπουργού Μιλόϊκο Σπάϊτς και οι «Δημοκράτες» του Αλέκσα  Μπέτσιτς. Στόχος αυτής της συμμαχίας είναι να κερδίσει ψηφοφόρους που υποστηρίζουν τη φιλοευρωπαϊκή πορεία και τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις.

Ο Τρίτος Μεγάλος Συνασπισμός , αποτελείται από τη  Νέα Σερβική Δημοκρατία του Αντρίγια Μάντιτς  και το Δημοκρατικό Λαϊκό Κόμμα του Μίλαν Κνέζεβιτς με τους οποίους συμπράττει  ο δημοτικός Σύμβουλος της Ποντγκορίτσα Βλάντισλαβ Νταϊκοβιτς και άλλα μικρότερα Κόμματα.. Η πολιτική αυτής της ομάδας επικεντρώνεται συχνά στα ζητήματα της ταυτότητας, της προστασίας των σερβικών συμφερόντων και κυριαρχίας, ενώ δίνει έμφαση στις ορθόδοξες αξίες και στην καταπολέμιση της διαφθοράς και του Τζουγκανοβισμού  Αναμένεται ότι αυτή, η πολιτική συμμαχία, θα προσελκύσει επίσης όλα τα άλλα κόμματα που έχουν ισχυρή υποστήριξη μεταξύ των σέρβων ψηφοφόρων στο Μαυροβούνιο.  Το «Δημοκρατικό Σοσιαλιστικό Κόμμα»,που  ιδρύθηκε  από τον Μίλο Τζουκάνοβιτς, ως το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης  θα κατέβει αυτοτελώς αλλά θα βρει μπροστά του το ψηφοδέλτιο του Κόμματος της «Ευρωπαϊκής Προόδου», του πρώην πρωθυπουργού του Τζουκάνοβιτς και πρώην επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών Ντούσκο Μάρκοβιτς, που ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στις εκλογές με την «Ευρωπαϊκή Ένωση», η οποία αποτελείται από το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα,  και το Φιλελεύθερο Κόμμα.  

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Αντρέϊ Μίλοβιτς που απενεμήθη από τους Σπάϊτς και Μάντιτς δεν θα βρήκε με τον Μιλάτοβιτς θα είναι  υποψήφιος, με το ψηφοδέλτιο των Μάρκο Κόβατς , Αλεξάνταρ  Νταμιάνοβιτς που ως πρώην Υπουργοί υποστηρίζουν τον ανεξάρτητο Γιατρό Βουκ Κάντιτς .

ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ .Ο υπουργός Εξωτερικών του Μαυροβουνίου και ηγέτης του Βοσνιακού Κόμματος Έρβιν Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε ότι κατά την επικείμενη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Μαυροβουνίου, Γιάκοβ Μιλάτοβιτς θα επιλυθεί το πρόβλημα  του διορισμού Πρέσβεων σε 27 Πρεσβείες που παραμένουν ακέφαλες. Ο υπουργός Εξωτερικών ε’ιπε ότι είναι απαράδεκτο η αποστολή του Μαυροβουνίου στο ΝΑΤΟ να μην έχει επικεφαλής όπως και η αποστολή στον ΟΗΕ  στη Νέα Υόρκη. «Είναι επίσης ένα καταστροφικό γεγονός,  ότι δεν έχουμε ούτε έναν πρεσβευτή στην περιοχή με τις φιλικές γειτονικές μας χώρες. Δεν έχουμε πρεσβευτές στην Κροατία, τη Σλοβενία, το Κοσσυφοπέδιο*, τη Σερβία, τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, την Αλβανία ή στα Σκόπια», δήλωσε ο Ιμπραΐμοβιτς.

ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ. Περισσότερες από ένα εκατομμύριο διανυκτερεύσεις σε συλλογικά καταλύματα  έγιναν στο Μαυροβούνιο τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της «Μονστάτ». «Τον Ιούλιο, καταγράφηκαν 226.000 αφίξεις τουριστών και 1,04 εκατομμύρια διανυκτερεύσεις ανακοίνωσε η Στατιστική Υπηρεσία του Μαυροβουνίου που σημείωσε  ότι από τον συνολικό αριθμό διανυκτερεύσεων, οι ξένοι επισκέπτες αντιπροσώπευαν το 91,7% και οι εγχώριοι τουρίστες περίπου το 8,3%. Οι συλλογικές εγκαταστάσεις διαμονής περιλαμβάνουν ξενοδοχεία, πανσιόν, μοτέλ, τουριστικά θέρετρα, θέρετρα, ξενώνες και κάμπινγκ. Αυτό δεν περιλαμβάνει τα λεγόμενα ιδιωτικά καταλύματα σε σπίτια και ενοικιαζόμενα δωμάτια, καθώς και σε τουριστικά διαμερίσματα.

ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ.  Ο Πρόεδρος της Ρεπούμπλικας Σέρπσκα Μίλοραντ Ντόντικ, δήλωσε ότι οι Βόσνιοι δηλητηρίασαν τους πάντες με μίσος εναντίον των Σέρβων και των Σέρπσκα και ότι «η πηγή όλων των προβλημάτων και όλου του κακού στη Βοσνία Ερζεγοβίνη είναι η αντισερβική και αντι-Ντέιτον πολιτική που υποστηρίζουν οι Βόσνιοι και η οποία υποστηρίζεται από ένα μέρος της Δύσης». Ο Ντόντικ δήλωσε και ότι το Κόμμα Δημοκρατικής Δράσης (SDA) του Μπακίρ Ιζετμπέγκοβιτς είναι ένα κακό που δεν επέτρεψε ποτέ στη Βοσνία Ερζεγοβίνη  να γίνει  μια κανονική Χώρα . «Λόγω του (Μπακίρ) Ιζετμπέγκοβιτς και του SDA, ολόκληρη η Βοσνία Ερζεγοβίνη βρίσκεται σε τέλμα και κανείς δεν μπορεί πλέον να την βγάλει έξω. Δηλητηρίασαν τους πάντες με το μίσος τους εναντίον των Σέρβων και της Ρεπούμπλικας Σέρπσκα», είπε.

 ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ.  Η υπεράσπιση του  Ντόντικ επιμένει ότι η κατηγορούσα αρχή πρέπει να αποδείξει ότι υπάρχει «έγκλημα» και ότι ο Γερμανός διπλωμάτης διορίστηκε σύμφωνα με το παράρτημα 10 της συμφωνίας του Ντέϊτον. Ο συνήγορος υπεράσπισης του Ντόντικ, Γκόραν Μπούμπιτς, ανέφερε πως αυτή η διαδικασία στρέφεται κατά της κυριαρχίας της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, επειδή, όπως επεσήμανε, ο πρόεδρος της Ρεπούμπλικας Σέρπσκα, υπογράφοντας τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται , άσκησε συνταγματικές εξουσίες σύμφωνα με το Σύνταγμα της Δημοκρατίας Σέρπσκα, το οποίο είναι εναρμονισμένο με το Σύνταγμα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της συνταγματικής τάξης της Βοσνίας Ερζεγοβίνης . Ο δικηγόρος Γκόραν Πετρόνιεβιτς ανέφερε ότι το δικαστήριο κατανόησε εν μέρει το αίτημα της υπεράσπισης, το οποίο ισχυρίζεται ότι η κύρια παρουσίαση του Παραρτήματος 10 είναι ως αποδεικτικό στοιχείο. «Χωρίς την παρουσίαση αυτών των αποδεικτικών στοιχείων, το κατηγορητήριο δεν υπάρχει», δήλωσε ο Πετρόνιεβιτς. Ο νομικός σύμβουλος της ομάδας υπεράσπισης, Άντο Νόμπιλο , δήλωσε ότι, «δεν είναι καν δυνατό να προσδιοριστεί ποιο είναι το έγκλημα». «Έχει τραυματιστεί ή χάσει κανείς περιουσία, έχουν παραβιαστεί τα δικαιώματα κάποιου ή έχει παραβιαστεί η συνταγματική διαδικασία; Θα ασχοληθούμε με κάτι που δεν είναι καθόλου ποινικό αδίκημα για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα καθοριστεί στο τέλος», είπε ο Νόμπιλο.

.

ΖΑΓΚΡΕΜΠ. Η Κροατία παραμένει ισχυρός υποστηρικτής της ευρωπαϊκής ένταξης της Σεβερνοματσεντόνιγια  . Με τις υψηλότερες κρατικές τιμές, έγινε δεκτός χθες το πρωί ο  Μίτσκοσκι στην Κροατική Πρωτεύουσα όπου πραγματοποιεί την πρώτη του επίσημη επίσκεψή του στην Κροατία. Ο Πρόεδρος της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς είπε ότι «η ΕΕ είναι ανέντιμη και ανειλικρινής προς την Μακεδονία», και ότι «η υποστήριξη της Κροατίας είναι σταθερή». Ο Μίτσκοσκι υπέγραψε στο Ζάγκρεμπ συμφωνίες για την υγεία και την εκπαίδευση

ΣΚΟΠΙΑ. Το VMRO-DPMNE αντέδρασε στις κατηγορίες της Δημάρχου  Σκοπίων ότι οι σύμβουλοί του δεν ψήφισαν υπέρ της αγοράς λεωφορείων για τις ανάγκες των πολιτών των Σκοπίων. Το VMRO-DPMNE λέει ότι η πόλη χρειάζεται μια λύση από τη προσεχή Δευτέρα, και όχι σε ένα χρόνο από τώρα. «Χωρίς χρήματα στον προϋπολογισμό, η Αρσόφσκα  θέλει να αγοράσει  Οικολογικά λεωφορεία , κατά της ατμοσφαιρικής ρύπανσης», είπε το ΕΜΕΟ-ΔΚΜΕΕ 

ΣΚΟΠΙΑ. Ενώ οι κυβερνήσεις του Μαυροβουνίου και της Σερβίας σχεδιάζουν να μειώσουν τις τιμές και τα περιθώρια κέρδους για εκατοντάδες προϊόντα, ενόψει φθινοπώρου  οι αρχές της Σεβερνοματσεντόνιγια  απευθύνονται μόνο στους Μπακάληδες έλεγαν χθες το Βράσυ τα κανάλια.

ΣΚΟΠΙΑ. Με δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της συγκομιδής ρυζιού, οι αγρότες στην περιοχή Κότσανε αντιμετωπίζουν προβλήματα σχετικά με την αποθήκευσή του λόγω των απούλητων αποθεμάτων από τη συγκομιδή του περασμένου έτους. Το ρύζι  εξακολουθεί να κάθεται στους αχυρώνες λόγω της χαμηλής τιμής αγοράς.

ΒΟΥΚΟΥΤΕΣΤΙ.Η παραγωγή μελιού στη Ρουμανία έχει μειωθεί δραματικά λόγω των υπερβολικών θερμοκρασιών. Οι Ρουμάνοι μελισσοκόμοι ζητούν από τις αρχές οικονομική στήριξη 10 ευρώ ανά  Μελίσι , λόγω των μεγάλων δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο τομέας λόγω των ακραίων κλιματικών συνθηκών το 2024 και των αρνητικών επιπτώσεων των εισαγωγών μελιού από χώρες εκτός ΕΕ.«Φέτος χάσαμε περίπου το 40-45% της παραγωγής μελιού σε εθνικό επίπεδο λόγω των υπερβολικών θερμοκρασιών», δήλωσε ο πρόεδρος της Ρουμανικής Ένωσης Μελισσοκόμων. Η Ρουμανία κατέχει τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη όσον αφορά τον αριθμό των Μελισσιών μετά την Ισπανία και την τρίτη στην παραγωγή μελιού.

O υπουργός Γεωργίας  Φλορίν Μπάρμπου δήλωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα εγκριθούν   μέτρα, που θα περιλαμβάνουν κονδύλια για τις ζημιές του φετινού καλοκαιριού, καθώς και έναν μηχανισμό για τη διασφάλιση των φθινοπωρινών και ανοιξιάτικων καλλιεργειών.Ο υπουργός Barbu διευκρίνισε ότι θα χορηγηθεί εφ άπαξ αποζημίωση μέχρι 3.000 λέι (περίπου 600 ευρώ) ανά εκτάριο. Οι αναγκαίοι πόροι θα διατεθούν από τον εθνικό προϋπολογισμό και 17 εκατομμύρια ευρώ θα προέλθουν από τα ταμεία της ΕΕ.

ΤΙΡΑΝΑ. Το Υπουργικό Συμβούλιο της Σκιπερίας (Αλβανίας)  ενέκρινε απόφαση σχετικά με την ασφάλιση ζωής για τα μέλη των αλβανικών ενόπλων δυνάμεων που αποστέλλονται σε στρατιωτικές αποστολές και εκπαίδευση στο εξωτερικό. «Η ασφάλιση ζωής για τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων της Δημοκρατίας της Σκιπερίας, τα οποία αποστέλλονται σε στρατιωτικές αποστολές και εκπαίδευση στο εξωτερικό, για τα έτη 2024, 2025 και 2026, θα καλύπτεται  με τη σύμβαση με ασφαλιστική εταιρεία, η οποία επιλέγεται σύμφωνα με τους καθιερωμένους κανόνες στην ισχύουσα νομοθεσία για τις δημόσιες συμβάσεις» αναφέρει η απόφαση.

ΣΟΦΙΑ. Το υπουργικό Συμβούλιο θα ορίσει σήμερα τις δύο επίσημες υποψηφιότητες της Βουλγαρίας  για τη θέση του Βούλγαρου Ευρωπαίου Επιτρόπου και θα τις αποστείλει στην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΣΟΦΙΑ. Το υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε  ότι δυο ασθενείς με πυρετό του Δυτικού Νείλου πέθαναν στη  Βουλγαρία . Υπάρχουν τρία άτομα που έχουν προσβληθεί από τον πυρετό του Δυτικού Νείλου και νοσηλεύονται στη Βουλγαρία. Δύο είναι από τη Σόφια και ένας από το Χάσκοβο, που μολύνθηκε στην Ελλάδα.

ΣΟΦΙΑ. Η αστυνομική παρουσία μπροστά από την κατοικία του Αχμέτ Ντογκάν στην Μπογιάνα  έχει αυξηθεί. Οι ακτιβιστές του MRF παρέμειναν για ώρες  μπροστά από το «σεράγι» στη Μπογιάνα όπου ζει εδώ και χρόνια ο Ντογκάν,  για να υποστηρίξουν τον επίτιμο πρόεδρο του κινήματος . Η ένταση προκλήθηκε λόγω του ότι  ο πρώην υπουργός Μεταφορών και μέχρι πρόσφατα συνεργάτης του Βτογκάν Δανιήλ Παπάζοφ , δήλωσε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης των ακινήτων και απαίτησε από τον επίτιμο πρόεδρο του MRF να τα εγκαταλείψει.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου