Σεπτεμβρίου 25, 2020

Ο Άθεος Ζάεφ δέχτηκε τους ψευτο-Παπάδες της Ένωσης Μακεδόνων Κομμουνιστών που θέλουν να τους κάνει αυτοκέφαλους ο οικολόγος Βωθρολυμαίος

 ΣΚΟΠΙΑ Ο «Άθεος» Ζάεφ δέχθηκε χθες την μασκοφορεμένη αντιπροσωπεία της εκκλησίας που δημιούργησε η ΟΥΤΜΠΑ του Τίτο, με επικεφαλής τον αρχιεπίσκοπο Στέφανο, τον οποίο χειροτόνησε η Ένωση Κομμουνιστών Μακεδονίας , (СKM – «Сојузот на комунистите на Македонија»), και τον οποίο συνόδευαν οι Μητροπολίτες «ΟΥΤΜΠΑ και Περιχώρων «Τιμόθεος και Κλήμης. 

Η αντιπροσωπεία , εξέφρασε στη συνάντηση τα συγχαρητήρια της Συνόοδυ, για την εκλογική νίκη και τη νέα θητεία του Ζάεφ, «που θα υλοποιήσει τις προγραμματικές δεσμεύσεις που ψήφισε η (αλβανική ) πλειοψηφία του λαού της χώρας. 

Κατά τη συνάντηση, οι εκπρόσωποι της Συνόδου εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την επιστολή που απέστειλε ο Ζάεφ στον πατριάρχη Βαρθολομαίο που είναι «σημαντική υποστήριξη για την επίλυση του εκκλησιαστικού ζητήματος». 

Στα δικαστήρια άρχισε η εκδίκαση της μήνυσης του Ζάεφ κατά του αντιπρόεδρου του ΕΜΕΟ-ΔΚΜΕΕ Νικολόφσκι για δυσφήμιση για τις εναντίον του κατηγορίες που σχετίζονται με την υπόθεση των εκβιαστών. Η SDSM δήλωσε ότι «Αυτοί που διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις και συκοφαντίες θα πρέπει να τιμωρούνται». 

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μπόγιαν Μάρισιτς δήλωσε ότι ο μηχανισμός αναθεώρησης ορισμένων από τις δίκες εξακολουθεί να διαμορφώνεται και ότι στην αξιολόγηση των δικαστών θα μετάσχουν οι ΕΕ και οι Ηνωμένες Πολιτείες . Ο Πρόεδρος της Νομικής Επιτροπής του VMRO-DPMNE Τόνι Μενκινόφσκι είπε ότι το Πρόγραμμα της SDSM για τη δικαιοσύνη είναι «προϊόν λογοκλοπής από το πρόγραμμα του φασιστικού κόμματος του Μουσολίνι». 


 ΣΚΟΠΙΑ. Η έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας για την Σεβερνομακεντόνιγια επισημαίνει φαινόμενα «Νεποτισμού» και «τακτοποίησης της εκλογικής Πελατείας» στις πολιτικές και τις διαδικασίες απασχόλησης, και προαγωγών στον Δημόσιο Τομέα. 

Ο Αντιπρόεδρος κατά της Διαφθοράς δήλωσε ότι , «ο δημόσιος τομέας δεν θα προχωρήσει στην απασχόληση ανειδίκευτου προσωπικού».

ΣΚΟΠΙΑ. Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την έφεση του εργολάβου του Γκρουέφσκι Σιντ Κότσαν και η ποινή των 4 ετών και 8 μηνών παρέμεινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου