Αυγούστου 07, 2020

Σεβερνομακεντόνιγια: Το ΝΤΟΥΙ διέψευσε ότι βρέθηκε αλβανομακεδόνας πρωθυπουργός

Μετα την συνάντηση Χριστιάν Μίτσκοσκι και Αλί Αχμέτι Ακολούθησε συνάντηση Ζάεφ-Αχμέτι . 
Ο εκπρόσωπος τύπου του ΝΥΟΥΙ Μπουγιάρ Οσμάνι σε εμφάνιση στο δελτίο ειδήσεων της Τ/Ο «Σιτέλ» είπε ότι η συνάντηση μεταξύ του αρχηγού του κόμματος Αλί Αχμέτι και του αρχηγού της SDSM Ζόραν Ζάεφ, ήταν εποικοδομητική και πρόσθεσε ότι αφορούσε στην «επιστροφή της χαμένης εμπιστοσύνης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, προκειμένου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να βάλουμε στο τραπέζι στις θέσεις μας». «Χρειάζεται λίγη περισσότερη υπομονή κατά τη διάρκεια των συναντήσεων τις επόμενες ημέρες», δήλωσε ο Οσμάνι, που τόνισε ότι η πληροφορία πως πρώην Υπουργός Άμυνας Λάζαρ Ελενόβσκι, που είναι πρόεδρος της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης και που μιλάει Αλβανικά αφού η μητέρα είναι αλβανικής καταγωγής θα είναι ο νεος πρωθυπουργός είναι απολύτως λανθασμένη. 
«Πιστεύουμε ότι είναι υγιές να μιλάμε με όλους προκειμένου να εξετάσουμε τις απόψεις όλων των πολιτικών κομμάτων προκειμένου να καταλήξουμε σε μια βιώσιμη λύση προκειμένου να δημιουργήσουμε το ταχύτερ τα θεσμικά όργανα. 
Ο Πρόεδρος Αχμέτι ηγείται αυτής της διαδικασίας και δεν αποκλείει κανένα από τα πολιτικά κόμματα από τις συνομιλίες», δήλωσε ο Οσμάνι που κατέληξε λεγοντας: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα καταλήξουμε σε μια λύση γρήγορα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου