Ιουλίου 05, 2020

Ρεπούμπλικα Σέρπσκα: 39 νέα κρούσματα λοίμωξης και τρεις θάνατοι

ΜΠΆΝΙΑ ΛΟΥΚΑ. Το Σάββατο ελέγχθηκαν 297 εργαστηριακά δείγματα από τα οποία επιβεβαιώθηκε η λοίμωξη από τον Κορωνοϊό σε 37. Ποσοστό 12,46%. Σε δύο άτομα που διαμένουν στη Ρεπούμπλικα Σέρπσκα επιβεβαιώθηκε η λοίμωξη από τεστ που έκαναν στην Ομοσπονδία της Βοσνίας Ερζεγοβίνης. Πρόκειται για 21 άνδρες και 18 γυναίκες.
Σύμφωνα με τον τόπο διαμονής, 11 άτομα είναι από τη Μπάνια Λούκα, πέντε από το Μπιέλινα και το Τέσλιτς, τρία από την Κοζάρσκα Ντούμπιτσα, δύο από το Λιούμπινιε, το Ντομπόι και το Πρίεντορ και ένας από το Λακτάσι, το Σοκολατς, τη Ρογκάτα, το Ανατολικό Σεράγεβο, το Ανατολικό Ντρβάρ, τη Βλασένιτσα, τη Φότσα, το Νέβεσιε και τη Κοσταΐνιε.
 Τις τελευταίες 24 ώρες, το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Ρεπούμπλικας Σέρπσκα: ανέφερε τρεις θανάτους . Πρόκειται για έναν μεσήλικα άνδρα από το Ουλιεβικ, και έναν ηλικιωμένο άνδρα και μια γυναίκα από τη Μπάνια Λούκα και την Κοζάρσκα Ντούμπιτσα . 
 Μέχρι στιγμής, έχουν επιβεβαιωθεί 2.593 κρούσματα στη Ρεπούμπλικα Σέρπσκα, και συνολικά 129 ασθενείς έχουν πεθάνει .Ο συνολικός αριθμός των νοσηλευομένων στη Ρεπούμπλικα Σέρπσκα είναι 116.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου