Ιουνίου 30, 2020

Σεβερνομακεντόνιγια: Ο Ζάεφ με νέο οικονομικό όραμα και ο Μίτσκοσκι υποσχέθηκε να βάλει στη φυλακή όλους όσους παραβίασαν το Σύνταγμα (με την συνθήκη των Ψαρράδων).

ΣΚΟΠΙΑ. Ο Ζάεφ μίλησε στη Γευγελή για το νέο οικονομικό όραμα για την ανάπτυξη της Σεβερνομακεντόνιγια μετά την υπέρβαση της κρίσης και παρουσίασε το σχέδιο «για μιας νέα οικονομία», η οποία, όπως είπε, «θα παράγει νέες θέσεις εργασίας, υψηλότερους μισθούς, υψηλότερες συντάξεις και καλύτερο βιοτικό επίπεδο για όλους» και «θα δίνει πίσω σε πολίτες και επιχειρήσεις ακόμη περισσότερα χρήματα». 
Ο Όλιβερ Σπασόβσκι μαζί με τον , Μουχάμεντ Ζεκίρι και τον υποψήφιο του Κινήματος «Μπέσα» Μπαστρί Μπαϊράμι στο Αρατσινόβο ανακοίνωσε ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε ξένες επενδύσεις μέχρι το τέλος του έτους. Και υποσχέθηκε «μια νέα οικονομία ανάπτυξης και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας». 
Ο Μίτσκοσκι από Κουμάνοβο που «έστειλε το μήνυμα της Νίκης» είπε ότι ότι μετά τη νίκη του VMRO-DPMNE και του Συνασπισμού «Για την Ανασυγκρότηση της Μακεδονίας» στις 15 Ιουλίου θα ξεκινήσει μια νέα εποχή στην οποία δεν θα υπάρχει προνομιακή πολιτική κάστα και ότι θα έρθει η εποχή των πολιτικών που δεν θα κάθονται στα γραφεία, αλλά θα είναι μαζί με το λαό και θα ακούνε τα προβλήματα του Υποσχέθηκε επίσης ότι κατά τους πρώτους 6 μήνες, όποιος έχει παραβιάσει το Νόμο και το Σύνταγμα θα διωχθεί ποινικά. 
Ο επικεφαλής της Λίστας του VMRO-DPMNE στην δεύτερη εκλογική περιφέρεια 2, Βλάντο Μισαηλόφσκι μίλησε στους πολίτες του Γκιόρτσε Πετρόφ και είπε ότι «η Αναγέννηση σημαίνει 20% αυξημένες συντάξεις, υψηλότερους μισθούς, και δουλεία για τους νέους». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου