Ιουνίου 30, 2020

ΣΚΟΠΙΑ Τις τελευταίες 24 ώρες πραγματοποιήθηκαν 1.140 εξετάσεις και επιβεβαιώθηκαν 126 νέα κρούσματα λοίμωξης από τον Κορωνοϊό. Το ποσοστό των κρουσμάτων ως προς τα τεστ είναι 11,05%. 
 Πάνω από τα μισά νέα κρούσματα , τα 66 εντοπίστηκαν στα Σκόπια. Ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στη Σεβερνομακεντόνιγια 3.557. 
 Τις τελευταίες 24 ώρες πέθαναν τέσσερεις ασθενείς. Ένας 56χρονος από τα Σκόπια, ένας 83χρονος ασθενής από την Πρίλαπο , ένας 56χρονος από το Τέτοβο και ένας 71 ετών από το Γκόστιβαρ. 
Ο συνολικός αριθμός των νεκρών έφτασε τους 302.
Ο εκπρόσωπος τύπου του VMRO-DPMNE Ναούμ Στοϊλκόφσκι επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι και οι δύο γονείς του Μιτσκόσκι είναι θετικοί στον Κορωνοϊό και ότι νοσηλεύονται . «Οσο για τον Κρίστιαν, δεν έχει έρθει σε επαφή με τους γονείς του. Ωστόσο, ελέγχεται τακτικά και παίρνει αρνητικά αποτελέσματα από κάθε δοκιμή. Είναι απολύτως προσεκτικός και σέβεται τις συστάσεις», είπε ο Στοϊλκόφσκι
 Παρά τη σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να δοθεί το πράσινο φως σε όλες τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων για ταξίδια να στην ΕΕ την 1η Ιουλίου, το Συβούλιο Υπουργών συμφώνησαν να επιτρέψουν σταδιακή άρση των περιορισμών μόνο για τους πολίτες της Σερβίας και του Μαυροβουνίου.
 Η Σεβερνομακεντόνιγα δεν πληροί τα επιδημιολογικά κριτήρια.
 Στα κανάλια αναφώνησαν «ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΙΠΣΕ», που έχει ασχοληθεί με το Κορωνοϊό με τόση επιτυχία που η Ευρώπη ΔΕΝ ανοίγει τα σύνορα για τη Σεβερνομακεντόνιγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου