Μαΐου 28, 2020

Ζάεφ: Η πατρίδα μας χρειάζεται εκλογές

Ο ηγέτης της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης της Σεβερνοματσεντόνιγια (SDSM) Ζόραν Ζάεφ δήλωσε ότι «η πατρίδα μας χρειάζεται εκλογές στην πρώτη δυνατή ευκαιρία για να αντιμετωπίσει το νέο κύμα κορωνοϊού φθινόπωρο,πλήρως προετοιμασμένη. Οι πολίτες και το κράτος χρειάζονται θεσμούς με πλήρη νομιμότητα», είπε. 
Το Κόμμα, η SDSM με ανακοίνωση της; Τόνισε ότι « εκλογές είναι μια λύση στο πρόβλημα που ονομάζεται Μιτσκόκσι και τους ανθρώπους του στην υπηρεσιακή κυβέρνηση. «Κατά τη διάρκεια αυτής της σοβαρής υγειονομικής κρίσης , ο Χριστιάν Μιτσκόκσι συμπεριφέρεται ανεύθυνα και προσπαθεί να επωφεληθεί πολιτικά από την υγεία των πολιτών, και το προσωπικό του VMRO-DPMNE στη μεταβατική κυβέρνηση εργάζεται εις βάρος των πολιτών και του κράτους. Ο Μιτσκόσκι προσφέρει στους πολίτες μόνο ψευδείς ειδήσεις για καταστροφές και λέει ψέματα στους πολίτες ότι δεν γίνονται αρκετά τεστ», ανέφερε το Κόμμα. 
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης λήγει το Σάββατο, η ημερομηνία των εκλογών εξακολουθεί να είναι αβέβαιη αφού τα κόμματα εξακολουθούν να μην έχουν συμφωνήσει σε μια ημερομηνία .Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση για νέα συνάντηση ηγεσίας με τον Πρόεδρο Στέβο Πεντάροφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου