Απριλίου 29, 2020

Χασισέμπορος : Δεν θα υπάρξει μείωση μισθών και συντάξεων

Ο Έντι Ράμα δήλωσε ότι δεν γίνει μείωση μισθών και συντάξεων. Ο Ράμα είπε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και πως η μόνη περίπτωση που ο μισθός και η σύνταξη μπορούν να επηρεαστούν είναι μόνο για την αύξησή τους. «Δεν υπάρχει μείωση στις συντάξεις και μείωση των μισθών. Αν κάποιος έχει μια ιδέα μπορεί να τη λέει .Ο καθένας μπορεί να εκφράσει τις ιδέες τους. Όσο για την επίσημη απόφαση της κυβέρνησης, δεν υπήρξε και δεν θα είναι η μείωση των συντάξεων ή των μισθών. Αντιθέτως, εάν επηρεαστούν, θα επηρεαστούν μόνο για να αυξηθούν και να μην μειωθούν ποτέ για οποιοδήποτε λόγο», δήλωσε ο Ράμα.
Τις τελευταίες 24 ώρες, έγιναν 270 τεστ  και από τα αποτελέσματα , επιβεβαιώθηκαν 16 νέα κρούσματα , εκ των οποίων 9 στα Τίρανα, 5 στην Κρούγια, 1  στη Σκόδρα και 1  στο Μπεράτι  . Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, άλλοι 24 ασθενείς  ανέρρωσαν  ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό αυτών που θεραπεύτηκαν  σε 455.

Από τα 281 ενεργά κρούσματα  μόνο το 10% νοσηλεύεται στα δύο νοσοκομεία αναφοράς, ενώ περίπου το 90%  βρίσκονται σε αυτοαπομόνωση με ήπια συμπτώματα ή είναι ασυμπτωματικοί και παρακολουθούνται συστηματικά από τον οικογενειακό γιατρό. Μέχρι στιγμής, 30 Αλβανοί  πολίτες έχουν χάσει τη μάχη με την λοίμωξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου