Απριλίου 30, 2020

Μεγάλη απογοήτευση με την απόφαση της Ιεράς Κλίκας των Μασόνων του ΣΥΡΙΖώνυμου. Έθεσαν τον Θεό υπό την απαγόρευση του Ροκφέλερ και Προσκύνησαν το Ανωτάτου Ον.

Η Ιερά (Μασονική) Σύνοδος «υποδέχεται με ελπίδα το από 28.4.2020 διάγγελμα του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίον συγχαίρει για τις ευχαριστίες τις οποίες εξέφρασε δημοσίως προς την Εκκλησία της Ελλάδος και σύμπαντα τον Ιερό Κλήρο και τον ευσεβή Λαό Αυτής, αναγνωρίζοντας έτσι την συμβολή του στην αντιμετώπιση της πανδημίας». 
Η Ιερά (Μασονική) Σύνοδος ευχαριστεί και την Νίκη Ροκφέλερ Μπίλντερμπεργκ Και συγχωρεί όλους εμάς του ορθοδόξους . 
«Οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου δέχθηκαν μεγάλη πολεμική τόσο από ορισμένους αδελφούς χριστιανούς, Κληρικούς και λαϊκούς, όσο και από εκπροσώπους Μέσων Ενημερώσεως, ακόμη και Κοινοβουλευτικών Κομμάτων, οι οποίοι, είτε από άγνοια, είτε από κακή πληροφόρηση ή παρεξήγηση, χρησιμοποίησαν τον προσφιλή και εύκολο τρόπο της συκοφαντίας, της μυθοπλασίας και των ύβρεων. Όλους αυτούς η Ιερά Σύνοδος τους συγχωρεί, τους ευλογεί πατρικά, αλλά ταυτόχρονα δηλώνει ότι οφείλουν να αποκαταστήσουν τις συκοφαντίες για να μην παραμένουν εκτεθειμένοι έναντι του Θεού και της αληθείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου