Ιανουαρίου 24, 2020

Επί τροχάδην

ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ. Ο πρόεδρος της οργάνωσης των βετεράνων πολέμου της Ρεπούμπλικα Σερπσκα Μίλομιρ Σαβτσιτς δήλωσε ότι δεν είναι ικανοποιημένος με την τελευταία απόφαση της κυβέρνησης της Σέρπσκα για αύξηση του επιδόματος Βετεράνων από τον προϋπολογισμό, καθώς περίμενε αύξηση κατά 10%.

 ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ. Η ομοσπονδία συνδικαλιστικών ενώσεων της Ρεπούμπλικα Σέρπσκα ανακοίνωσε ότι ο μέσος καθαρός μισθός του Δεκεμβρίου στη Ρεπούμπλικα Σέρπσκα ήταν 939 BAM και ήταν υψηλότερος από το Νοέμβριο κατά 22 από το BAM .

 ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ. Η εκτελεστική Επιτροπή του Σοσιαλιστικού Κόμματος ανακοίνωσε ότι δεν υποστηρίζει την πρωτοβουλία μιας ομάδας βουλευτών του Κόμματος, και απέρριψε ως αβάσιμο το αίτημά τους για καθαίρεση του ηγέτη του Κόμματος Πέταρ Τζόκιτς. 

ΣΕΡΑΓΕΒΟ. Ο Πρόεδρος της τρισυπόστατης Προεδρίας της Βοσνίας Ερζεγοβίνης Ζέλικο Κόμσιτς, ο οποίος ηγείται της αντιπροσωπείας στην Ιερουσαλήμ της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στο παγκόσμιο φόρουμ για το Ολοκαύτωμα, παρευρέθηκε στην εκδήλωση για τα 75 χρόνια από την απελευθέρωση του στρατοπέδου του Άουσβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου