Ιουλίου 03, 2019

Αλβανία:Πρόεδρος Ιλίρ Μέτα είπε χθες ότι ο Τζώρτζ Σόρος και όχι η κυβέρνηση Τραμπ ελέγχει και καθοδήγει την αμερικανική πρεσβεία στα Τίρανα.

Ο Πρόεδρος Μέτα κατάγγειλε ότι υπάρχει συνωμοτικό σχέδιο «εγκαθίδρυσης μια χούντας που επιδιώκει την κατάλυση του κράτους δικαίου και την εγκαθίδρυση «παράλληλου κράτους στην Αλβανία και όχι μόνο».
 Όπως είπε, σε αυτή τη συνωμοτική οργάνωση εμπλέκονται πολιτικοί, προπαγανδιστές, αστυνομικοί και ξένοι διπλωμάτες και ονόμασε τον Έντι Ράμα ως τον «άνθρωπο στον οποίο ανέθεσαν να υλοποιήσει αυτό το σχέδιο», για να είναι η Αλβανία «μια αποικία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, και για να αποτελεί επιχειρησιακή βάση του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος, μια Κολομβία στην Ευρώπη». 
Ως εγκέφαλό του σχεδίου, ο Ιλίρ Μέτα υπέδειξε τον Τζορτζ Σόρος, λέγοντας ότι «συνωμοτεί κατά της Δημοκρατίας», και «διατηρεί ιδιαίτερες σχέσεις με τον Έντι Ράμα».
 Ο Μέτα αναφέρθηκε, και στα συνεχή ταξίδια του γιου του Σόρος στο τρίγωνο Αλβανία-Κόσσοβο-Σερβία και είπε ότι και ο ίδιος δέχτηκε πιέσεις από το ίδρυμα Σόρος.
 Ο Αλβανός Πρόεδρος είπε ότι οι διπλωματικές; Αποστολές των ΗΠΑ και της ΕΕ στα Τίρανα. Ανακατεύτηκαν στις νόθες εκλογές που ήταν «μια κομμουνιστική φάρσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου