Απριλίου 16, 2019

ΣΚΟΠΙΑ. ΝΑΤΟ κράζει το παιδί , ΝΑΤΟ ο νιός και ΝΑΤΟ ο γέρος

Ο Προεδρικός υποψήφιος του Ζάεφ Στέβο ο Πενταρόβσκι, σε συγκέντρωση των κατοίκων στο Μαύροβο τόνισε ότι η ένταξη στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ εγγυάται ότι η χώρα θα αναπτυχτεί οικονομικά και θα ευημερεί.
 «Με την ψήφο στις εκλογές αυτές, δεν θα εκλέξετε μόνο τον πρόεδρο, αλλά μπορείτε να επιλέξετε πώς και αν η χώρα μας θα αναπτυχθεί οικονομικά.
 Την κατεύθυνση στην οποία θα κινούμαστε και τη διαδρομή που θα ακολουθήσουμε ,Μια πορεία προόδου, οικονομικής ασφάλειας των πολιτών και οικονομικής σταθερότητα της χώρας μας». 
Είπε και πρόσθεσε: «Αυτή τη φορά ξανοιγόμαστε στον κόσμο προς τα ευρωπαϊκά ταμεία. Σε μια αγορά 500 εκατομμυρίων κατοίκων που μπορούν να λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις μας. 
Ένταξη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ είναι η μόνη εγγύηση ότι η χώρα θα ενισχθιεί οικονομικά και θα προοδεύει και το εισόδημα των πολιτών θα αυξηθεί με επιταχυνόμενο ρυθμό¨, τόνισε ο Πενταρόβσκι.
Αλλά, ενώ ο υπουργός Υγείας τρέχει να μαζέψει ψηφαλάκια για τον Στεβο η ιλαρά εξαπλώθηκε σε όλη τη Βόρεια και η  Επιτροπή για μολυσματικές ασθένειες κήρυξε με καθυστέρηση  επιδημία στο έδαφος όλης της χώρας.

Ο επιδημιολόγος Δρ Βλαντίμιρ Μίκιτς δήλωσε ότι η επιδημία κηρύχτηκε  αφου καταχωρηθήκαν  961 κρούσματα ιλαράς , σε 6 περιοχές , από τα οποία το 60% είναι έξω από τα Σκόπια.

Εν τω μεταξύ η εκστρατεία της Γκορντάνα κατήγγειλε την SDSM ότι υποκλέπτει  τα προσωπικά στοιχεία των πολιών  μέσω μιας εφαρμογής για έξυπνα τηλέφωνα και Αντρόιντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου