Απριλίου 02, 2019

ΣΚΟΠΙΑ.Τρεις υποψηφιοι ενα αφεντικό

ΣΚΟΠΙΑ. ¨Άρχισε η προεκλογική εκστρατεία . Ο Ζάεφ και ο Πενταρόβσκι πήγαν μαζί στο Κρούσεβο. Ο Πενταρόβσκι είπε ότι ο κόσμος θα διαλέξει ανάμεσα στην ένταξη στην ΕΕ, και την απομόνωση, και δήλωσε ότι σε αυτές τις εκλογές οι πολίτες θα ψηφίσουν για την πολιτική που σήκωσε τη «Μακεδονία» από τον πάτο, και υποσχέθηκε ότι, θα είναι «πρόεδρος όλων των πολιτών». 
Η Γκορντάνα Σιλιανόφσκα ξεκίνησε από την Αχρίδα με κεντρικό σύνθημα «Δικαιοσύνη για τη Μακεδονία, η Πατρίδα μας καλεί» . 
Η Σιλιανόφσκα είπε στους οπαδούς της που φωναζαν «Μακεδονία, Μακεδονία», και όχι «Γκορντάνα» , ότι «μπορείτε να αλλάξετε ρούχα, αλλά όχι την πατρίδας σας» , και ότι «το θέμα του ονόματος δεν είναι κλειστό» Σήμερα ξεκινάει με πρωινό, «Γιόγκα με την Γκόγκα» και ακολούθως θα πάει στο Ντέμπαρ, τη Στρούγκα και το Ρεσεν. 
Ο Μπλερίμ Ρεκα ξεκίνησε από την πλατεία Σκεντέρμπεη των Σκοπίων με το σύνθημα «Ρεκα Δημοκρατία». Παράλληλα ξεκίνησε και ο τέταρτος πόλος, το κίνημα αποχής, που καταγγέλλει ως εξαρτήματα της αμερικανικής πρεσβείας τους τρεις υποψηφίους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου