Μαρτίου 21, 2019

Τώρα που μπαίνουν στο ΝΑΤΟ οι γυφτοσκοπιανοί είναι ευτυχισμένοι

ΣΚΟΠΙΑ. Έκθεση του ΟΗΕ για την Παγκόσμια ευτυχία, που πραγματοποιήθηκε σε 156 χώρες, επιβεβαίωσε ότι επί Ζάεφ οι πολίτες είναι πιο Ευτυχισμένοι. Η Ρεπούμπλικα Βόρεια της Μακεδονίας ανέβηκε στην 84η θέση από τον 89η. Πρώτοι είναι οι Φιλανδοί. 
Ο Μισκόσκι συμμετείχε στη συνέλευση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες και διαπίστωσε ισχυρή στήριξη για την δρ Γκορντάνα Σιλιανόφσκα- Ντάβκοβα. Η υποψήφια έγραψε στην ιστοσελίδα της. 
«Η Διάδοχος της Μέρκελ μου έδωσε πλήρη υποστήριξη για τη νίκη στις εκλογές» Ο υπουργός της υγείας, Βένκο Φιλίπσε υποσχέθηκε ιδιωτική περ΄θαλψη για όλους (κάποτε) δηλώνοντας ότι «πρόθεση του Υπουργείου Υγείας είναι να ξεκινήσετε την αγορά υπηρεσιών υγείας από ιδιωτικά ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης». 
Κατά τη χθεσινή σύνοδο της Κρατικής Επιτροπής για την πρόληψη της διαφθοράς, (SCPC), η πρόεδρος Μπιλιάνα Ιβανόφσκα είπε ότι από τις 18 περιπτώσεις σύγκρουσης συμφερόντων των οποίων η διερεύνηση ξεκίνησε στις 18 Ιανουαρίου, μετά τις καταγγελίες του ΕΜΕΟ-ΔΚΜΕΕ, δυο υποθέσεις έκλεισαν. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μίλε Μποσνιακόφσκι,ανακοίνωσε ότι η συντομογραφία «ΜΑΝΟΥ» για την «Μακεδονική Ακαδημία Επιστημών και Τεχνών», παραμένει. 
Το ΕΜΕΟ-ΔΚΜΕΕ ανακοίνωσε ότι δεν θα κατεβάσει υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές στον (Αλβανοκρατούμενο) Δήμο Ντέμπαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου