Οκτωβρίου 23, 2018

Μετά την αποστασία στο EMEO-ΔΚΜΕΕ (VMRO-DPMNE) άρχισαν οι διαγραφές σε μια προσπάθεια επιβίωσης του Κόμματος

Η Εκτελεστική Επιτροπή του EMEO-ΔΚΜΕΕ ανανέωσε την πλήρη εμπιστοσύνη της στον αρχηγό του Κόμματος Κρίστιαν Μιτσκόσκι και αποφάσισε τις διαγραφές τεσσάρων «προδοτών». Διέγραψαν τον Σάσο Μιγιάλκοφ, εξάδελφο του Γκρουέφσκι, ο οποίος έκανε τις επαφές της αμερικανικής πρεσβείας με τους «αποστάτες» και παρέδωσε τις «βαλίτσες. 
Ο Μιγιάλκοφ ήταν ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών του Γκρουέφσκι και συνεργαζόταν με την CIA και το MI6. 
Ο Μιτσκόσκι είπε ότι ο Μιγιαλκόφ συνεργάστηκε στενά με το Ζάεφ, και τον αδελφό του , και την ειδική εισαγγελία να στοχεύουν στους βουλευτές που εύκολα θα μπορούσε να «σπάσουν» υπό πίεση και να ψηφίσουν στη Βουλή. 

Διαγράφηκαν επίσης , ο Νίκολα Τοντόροφ που έδωσε στην αμερικανική πρεσβεία και τον Ζάεφ, τα ονόματα και τους αριθμούς τηλεφώνου των 400.000 μελών του EMEO-ΔΚΜΕΕ και προέτρεψε τους πολίτες να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα, ο Κωνσταντίν Μπογκντάνοφ που ήταν ένας από τους ανθρώπου του Τζες Μπέιλι στην Εκτελεστική Επιτροπή του EMEO- ΔΚΜΕΕ , και ο αντιπρόεδρος Μίτκο Γιάντσεφ, που δήλωσε στην Ντώυτσε Βέλλε ότι επιθυμούσε να ήταν Βουλευτής , για να ψηφίσει για την αλλαγή του Συντάγματος. 

Η εγκληματική χούντα του Ζάεφ συνέλαβε χθες τον αντικαθεστωτικό δημοσιογράφο Μιλένκο Νεντελκόφσκι στο κτήμα του, τον μετέφερε στα Σκόπια, όπου τον ανέκριναν για οκτώ ώρες για το περιεχόμενο των άρθρων του κατά του Ζάεφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου