Μαΐου 29, 2020

Ο Κορωνοϊός δεν γουστάρει τον Ζάεφ . 52 νέα κρούσματα στην Σεβερνοματσεντόνιγια. Η κυβέρνηση εξετάζει τοπικές καραντίνες στο Τέτοβο, το Στιπ, το Γκαζί Μπάμπα και το Αεροδρόμιο

Το Υπουργείο Υγείας της Σεβερνοματσεντόνιγια ανακοίνωσε ότι τις τελευταίες 24 ώρες, επιβεβαιώθηκαν 52 νέα κρούσματα ενώ , τέσσερεις ασθενείς έχασαν τη ζωή τους, 
Τις τελευταίες 24 ώρες, πραγματοποιήθηκαν 661 τεστ από τα οποία επιβεβαιώθηκαν 26 νέα κρούσματα στα Σκόπια 6 στο Κουμάνοβο, 7 στο Στιπ-, 9 στο Τέτοβο, 2 στη Στρούγκα και από ένα στο Βέλες και το Κοτσάνι. 
Οι νεκροί είναι . Δυο από τα Σκόπια 73 και 76 ετών, ένα από το Τέτοβο (55 ετών) και ενας από το Βέλες. (82 ετών) Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων από την έναρξη της επιδημίας είναι 2129, ο αριθμός των ασθενών που έχουν αποθεραπευτεί είναι 1516. Ο αριθμός των θανάτων είναι 126. 
Ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στη Σεβερνοματσεντόνιγια είναι 487. 
Η υπηρεσιακή κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής τοπικής καραντίνας στο Τέτοβο, το Στιπ, και στους Δήμους των Σκοπίων Σαράι, Σερ, Γκαζί Μπάμπα Αεροντρόμ όπου υπάρχει αυξημένος αριθμός ασθενών εάν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου