Απριλίου 28, 2019

Επί τροχάδην

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Ο Γενικός Γραμματέας της Σέρβικής Προεδρίας ανακοίνωσε ότι στις αρχές Μαΐου ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς θα επισκεφτεί τη Σερβική Δημοκρατία .Ο Πρόεδρος Βούτσιτς που επέστρεψε από την Κίνα δήλωσε χθες πως πιστεύει ότι η καγκελάριος Μερκελ και ο Γάλλος Πρόεδρος Emmanuel Macron θα βρουν μια ισορροπημένη προσέγγιση για την μελλοντική επίλυσης των προβλημάτων μεταξύ του Βελιγραδίου και της Πρίστινα.

 ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. Ο Πρόεδρος της ΚΟ των Σέρβων στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Βοσνίας Ερζεγοβίνης Νέναντ Στέβαντιτς δώρισε στην Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης τοθ ΝΑΤΟ το βιβλίο ««σχετικά με το βομβαρδισμό της Σέρπσκα από ΝΑΤΟ», και εξέφρασε την ελπίδα ότι στο μέλλον θα της χρησιμεύσει για την καλύτερη κατανόηση της Σερβικής Δημοκρατίας.

 ΣΑΡΑΓΕΒΟ. Ο αναπληρωτής διευθυντής της αμερικανικής Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Βον Μπισοπ εξέφρασε την υποστήριξή του στη Βοσνία Ερζεγοβίνη και στην αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων για την ασφάλεια και είπε ότι η CIA θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο των Υπηρεσιών της Βοσνίας Ερζεγοβίνης μέσω της ανταλλαγής πληροφοριών με την OBA. 

ΓΚΡΑΤΣΑΝΙΤΣΑ. Πέντε μηνες μετα την επιβολή των δασμών για τα εμπορεύματα από την κεντρική Σερβία, στα περίπτερα της Γκρατσάνιστα εμφανίστηκαν χθες σερβικές εφημερίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου