Ιουλίου 31, 2018

Το αλβανικό χασίσι εξάγεται στην ευρώπη

ΤΙΡΑΝΑ. Το Δημοκρατικό Κόμμα κατήγγειλε χθες ότι ένας από τους 12 Επιτρόπους της Κάθαρσης του Ράμα, που χρησιμοποιεί διπλά μέτρα και σταθμά ακολουθώντας τις οδηγίες του πρωθυπουργού Ράμα έχει εμπλακεί σε παραποίηση των εγγράφων. Σύμφωνα με το Δημοκρατικό Κόμμα ο επίτροπος Λουλζίμ Χαμιτάι εχει κάνει διαφορετικές δηλώσεις για την επάρκεια γνώσης της αγγλικής γλώσσας το 2115 και τα 2016, και εκείνη του 2016 αναφέρεται σε χαμηλότερο επίπεδο από το 2015.Η εισαγγελία παρέλαβε τα στοιχεία και τα παρέπεμψε για επαλήθευση.

 ΤΙΡΑΝΑ . Ο Αλβανός υπουργός εξωτερικών κ Μπουσάτι συναρτήθηκε στο Βερολίνο με τον Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Χάικο Μάας και τον ευχαρίστησε για την υποστήριξη από τη Γερμανία της ευρωπαϊκής πορείας της Αλβανίας. Οι δυο υπουργοί συζήτησαν σχετικά με την κατάσταση στην περιοχή και το ρόλο της Αλβανίας για τη σταθερότητά. Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών είπε ότι , η«ΕΕ ενδιαφέρεται για τα Βαλκάνια, διότι άλλες δυνάμεις θα μπορούσαν να εμπλακούν». Είπε ακόμα: «Η Αλβανία έχει επιτύχει καλά αποτελέσματα. Οι προσπάθειές σας είναι εντυπωσιακές. Κάνουμε έκκληση στους πολιτικούς φορείς να στηρίξουν τις μεταρρυθμίσεις που είναι τόσο απαραίτητες για τη χώρα. Έχετε την υποστήριξη της γερμανικής κυβέρνησης». 

ΤΙΡΑΝΑ. Η Αστυνομία στην ιταλική πόλη Λέτσε κατάσχεσε 502 κιλά μαριχουάνας, που έφτασαν ακτοπλοϊκά από την Αλβανία. Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, η ιταλική αστυνομία κατέσχεσε περίπου τρεις τόνους αλβανικό χασίσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου