Μαΐου 29, 2018

Το Λονδίνο έστησε επιχείρηση ανατροπής του Ντόντικ

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ . Η εφημερίδα «Vecernje Novosti» αποκάλυψε σήμερα οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν εγκαταστήσει στο Σεράγεβο ένα Κέντρο επιχειρήσεων και εργάζονται με πλήθος τοπικών συνεργατών από την πολιτική , τις ΜΚΟ και την ενημέρωση προκειμένου να αποδυναμώσουν τη θέση του Πρόεδρου της Σερβικής Δημοκρατία Μίλοραντ Ντόντικ . 
Η εφημερίδα σημειώνει ότι η επίθεση από τους Βρετανούς πράκτορες στοχεύει στην αποδυνάμωση της ρωσικής παρουσίας και στην ανατροπή της πολιτικής της στρατιωτικής ουδετερότητας την οποία υποστηρίζει ο Ντόντικ , προκειμένου να ενταχτεί η Βοσνία και Ερζεγοβίνη στο ΝΑΤΟ. 
Εξ άλλου ο οπλιτικός αναλυτής και εμπειρογνώμονα Ντζεβάντ Γκαλιάσεβιτς σχολιάζοντας την υποψηφιότητα από το κόμμα Δημοκρατικής Δράσης (SDA) του Σεφίκ Τζαφεροβιτς είπε ότι ο Τζαφέροβιτς τον καιρό του πολέμου ήταν προϊστάμενος της αστυνομίας και γνωρίζει καλά πιός που και πότε δολοφόνησε Σέρβους και Κροάτες, και επομένως η υποψηφιότητα αντανακλά τον εγκληματικό χαρακτήρα του Κόμματος , καθώς και τη σχέση του με τη διαφθορά και το έγκλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου