Μαΐου 29, 2018

Δημοκρατικό Κόμμα: Ο Ράμα έκλεισε νέα συμφωνία με τη Μαφία

Μετά την απελευθέρωση του πρώην υπουργού Εσωτερικών, Σαϊμίρ Ταχίρι, από τον κατ οίκο περιορισμό που αποφάσισε η «ανεξάρτητη», (πλέον) αλβανική δικαιοσύνη, ο αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα, είπε ότι αυτό έγινε στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχει γίνει με τον Ράμα. «Αυτό είναι το θεατό αποτέλεσμα μιας μαφιόζικης συμφωνίας .
Η απελευθέρωση του Ταχίρι είναι ο θρίαμβος του εγκλήματος και των εμπόρων ναρκωτικών» , δήλωσε ο Μπάσα, που τόνισε ότι απόφαση σημαίνει ότι το δικαστικό σύστημα έχει αλωθεί. «Έχει καταληφθεί η Εισαγγελίας, και διαλύθηκε το Συνταγματικό Δικαστήριο. Αυτά μαζί με το μπλοκάρισμα του Αρείου Πάγου, είναι οι μεγαλύτερες εγγυήσεις που δίνει ο Ράμα στους εγκληματίες» κατέληξε ο Μπάσα. Μια μέρα πριν από την απόφαση του Εφετείου για τον κατ 'οίκον περιορισμό του Σαϊμίρ Ταχίρι, ο αποχωρών Πρέσβης των ΗΠΑ είχε ζητήσει από τους δικαστες να μην υποκύψουν στις πιέσεις.
 Μετά την απόφαση δεν είπε κάτι καινούργιο και δήλωσε ότι παραμένει στην προηγούμενη δήλωσή του. 
Ο Ράμα χθες ήταν παρών στην υπογραφή της σύμβασης του αλβανικού δημοσίου με την «Ερνστ&Γιάνκ» της Γερμανίας, με την οποία οι λογιστές της Εταιρείας θα μεταφέρουν «σύγχρονη μεθοδολογία» προκειμένου να ενισχυθούν οι ικανότητες της Αλβανίας «στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος χρήματος των κακοποιών».
 Ο Ράμα είπε στην τηλεόραση ότι αυτή δεν είναι μια συμφωνία παροχής συμβουλών, «αλλά μια συμφωνία για κοινή δράση και στενή συνεργασία με τις αρχές επιβολής του νόμου σε ειδικές περιπτώσεις».
Εκτός από την μάχη με το έγκλημα και οι εργολάβοι που ξεπλένουν τα χρήμα από το χασίσι ξεσηκώθηκαν για τον σοσιαλιστικό φόρο κοινωνικής Δικαιοσύνης που τους υποχρεώνει να δίνουν το 3% των νέων πολυκατοικιών σε άστεγες οικογένειες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου