Ιανουαρίου 07, 2018

Επί τροχάδην

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ . Ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς ζήτησε από τον Πρόεδρο της Κίνας τη βελτίωση της στρατιωτικής και τεχνικής συνεργασίας μεταξύ της Σερβίας και της Κίνας.

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε ότι το 2050, ο πληθυσμός της Σερβίας θα μειωθεί σε 5,8 εκατομμύρια ευρώ από τα σημερινά 7,3 εκατομμύρια, αν δεν αλλάξει ο ρυθμός των γεννήσεων.

ΤΣΕΤΙΝΙΕ. Ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος του Μαυροβουνίου στο Κήρυγμα του κατά την Λειτουργία των Χριστουγέννων στο μοναστήρι της Τσετίνιε δήλωσε οτι η επιστήμη η οποία δεν αναγνωρίζει τον Ιησού Χριστό, δεν είναι μια αληθινή επιστήμη.

ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ. Ο Πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας Μίλοραντ Ντόντικ δήλωσε ότι η απόφαση σχετικά με τη στρατιωτική ουδετερότητα είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα υπάρξουν βάσεις του ΝΑΤΟ στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη.

ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ. Ο υπουργός Εργασίας και Προστασίας των Βετεράνων Μιλένκο Σαβάνοβιτς είπε ότι είναι λογικό να αναμένεται μια αύξηση των συντάξεων στις αρχές του δεύτερου τριμήνου κατά 2%, λόγω της αύξησης του αριθμού των εργαζομένων. Η Σερβική Δημοκρατία έχει το μεγαλύτερο αριθμό απασχολουμένων στην πραγματική οικονομία από τον πόλεμο, 264.000,» δήλωσε.

ΣΕΡΑΓΕΒΟ .Όπλα και πυρομαχικά που είχαν παραχθεί στη Γιουγκοσλαβία έκανε τόσο πριν όσο και μετά τον πόλεμο στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη βρέθηκαν σε αποθήκες οπλισμού του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και το Ιράκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου