Δεκεμβρίου 17, 2017

Ντάτσιτς, Πάλμα και Σέσελι μαζί στις δημοτικές εκλογές στο Μιονίτσι

Στις εκλογές στο δήμο Μιονίτσι των 13000 κατίκων, στις 24 Δεκεμβρίου,θα συνεργαστούν σε κοινό ψηφοδέλτιο το Σοσιαλιστικό Κόμμα Σερβίας, (SPS), το Ριζοσπαστικό Κόμμα (SRS) και η Ενωμένη Σερβία (JS). 
Είναι μια συνεργασία από τη δεκαετία του 1990, όταν ι Ντάτσιτς ήταν αρχηγός της νεολαίας του Μιλόσεβιτς, όταν ο Πάλμα υποστηριζε από το κανάλι του τον Σλόμπο και ο Σέσελι σχημάτισε μαζί με τους σοσιαλιστές κυβέρνηση «εθνικής ομοψυχίας». 
Οι ηγέτες αυτών των κομμάτων, Ίβιτσα Ντάτσιτς, Ντράγκαν Μάρκοβιτς Πάλμα και Βόισλαβ Σέσελι έκαναν μαζί προεκλογική συγκέντρωση του τοπικού συνασπισμού .
Ο Ντάτσιτς είπε ότι οι πολιτικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν με πολλές προσπάθειες για να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση στη Σερβία και ότι οι εκλογές σε τρείς δήμους στις στις 24 Δεκεμβρίου, καθώς και οι εκλογές του Βελιγραδίου την άνοιξη του 2018, δεν θα πρέπει να αντιμετωπιστούν μόνο ως τις δημοτικές εκλογές, αλλά οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν με γνώμονα τις συνέπειες στη συνολική πολιτική κατάσταση στη Σερβία.
«Ίσως μερικές φορές έχουμε διαφωνήσει , αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο .Ποτέ δεν ήταν προδότες», δήλωσε ο Ντάτσιτς για τον Ντράγκαν Μάρκοβιτς και τον Σέσελι τονίζοντας ό, τι ο πατριωτισμός εχει συνδέσει τα δύο κόμματα του κυβερνητικού Συνασπισμού με τον Σεσελι της αντιπολίτευσης για κοινή συμμετοχή στις τοπικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου