Νοεμβρίου 02, 2017

Αλβανία: Νέοι νομάρχες από το Στρατό για τον πόλεμο για το χασίσι

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, ανακοίνωσε χθες τον διορισμό 12 νέων νομαρχών και τόνισε ότι «ο ρόλος των νομαρχών θα είναι σημαντικός ακόμη και για την καταπολέμηση της κάνναβης». «Είμαστε αποφασισμένοι να συντρίψουμε τα εγκληματικά δίκτυα και τους παραπέμψουμε στη δικαιοσύνη» είπε ο προστάτης των χασισεμπόρων και εξήγησε ότι , «ο ρόλος των νομαρχών εχζει ιδιαίτερη σημασία, αφού θα είναι υπεύθυνοι ενώπιον της κυβέρνησης για τη νέα κατάσταση επί του εδάφους, ωστε να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για όλα τα θέματα».
«Η Αποκατάσταση της δημόσιας τάξης θα απαιτήσει τη μέγιστη δέσμευση των νομαρχών, και θα μεσολαβούν μεταξύ του γραφείου του πρωθυπουργού και του Υπουργείου Εσωτερικών», είπε.
Οι νέοι νομάρχες προέρχεται από τις τάξεις του στρατεύματος.
Το Δημοκρατικό Κόμμα, έστειλε χθες στη Χειμάρρα τον βουλευτή Φλαμούρ Νόκα που δήλωσε ότι η κυβέρνηση Ράμα προσπαθεί με τις κατεδαφίσεις να μετατοπίσει την προσοχή μακριά από την υπόθεση Ταχίρι. «Η Χειμάρρα έγινε για να καλύψουν τον Ταχίρι, που κρατάει Όμηρο τον πρωθυπουργό. Έχουν κατεδάφισαν αιωνόβια κτίρια με τίτλους ιδιοκτησίας, αλλά δεν πειράζουν τα αυθαίρετα που ανήκουν σε βουλευτές του Σοσιαλιστικού Κόμματος. Η λαϊκή εξέγερση θα τους σαρώσει», είπε ο Φλαμούρ Νόκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου