Σεπτεμβρίου 21, 2017

Σερβία: Επί τροχάδην

.

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ . Η πρωθυπουργός Σερβίας Ανα Μπρνάμπιτς ανακοίνωσε ότι η κοινή συνεδρίαση των κυβερνήσεων της της Σερβίας και της Σερβικής Δημοκρατίας θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου και κάλεσε τους υπουργούς αλλά και τους επιχειρηματίες να προετοιμάσουν τις προτάσεις τους για τη συνάντηση. Η Σέρβος πρωθυπουργός δήλωσε ότι η περιφερειακή συνεργασία είναι μία από τις προτεραιότητες της σερβικής κυβέρνησης, μέσα στην οποία εντάσσονται και οι «ειδικοί δεσμοί» με τη Σερβική Δημοκρατία.

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ . Ο υπουργός της άμυνας ο Αλεξάνταρ Βούλιν δήλωσε ότι Vulin. στην επικράτεια της Σερβίας, υπάρχουν περίπου 4000 μετανάστες και στην πλειοψηφία τους συντηρούνται από τον προϋπολογισμό , ενώ 400 παιδιά μεταναστών πηγαίνουν σε σχολεία της Σερβίας.
Ο αυστριακός υπουργός Άμυνας Χανς-Πέτερ Ντόσκοτσιλ δήλωσε ότι μετά τη βελτίωση των μέτρων, για την προστασία των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που εφήρμοσαν η Ουγγαρία και η «Δημοκρατία της Μακεδονίας», «πολλοί πρόσφυγες προσπαθούν να φτάσουν στη Βόρεια Ευρώπη μέσω της Σλοβακίας, περνώντας από τη Ρουμανία ή τη Βουλγαρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου