Ιουνίου 02, 2017

Ο υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος αναφέρονται τρίτο σε Berat, Lefter Μαλίκι, εγκατέλειψε τη μεγαλύτερη ομάδα της αντιπολίτευσης και εντάχθηκε στο σοσιαλιστικό κόμμα. Μαλίκι έγραψε στο Facebook ότι αυτός ήταν απογοητευμένος από τις επιλογές του ο αρχηγός του Κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα. «Μου ήταν ψέματα από μπάσα, που εμφανίζεται με τρίτο. Του μπάσα στις προσφορές ήταν γελοία και δεν θα μπορούσα να δέχομαι τους», δήλωσε ο Μαλίκι. Σύμφωνα με αυτόν, είναι πλέον σαφές ότι το δημοκρατικό κόμμα τρώει η ίδια και δεν έχει τίποτα να προσφέρει Αλβανία. Οι Αλβανοί, οι πιο πολιτικοποιημένη άνθρωποι στην Ευρώπη 01/06/2017

Ο ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας, Λουλζίμ Μπάσα, δεχεται συνεχείς επιθέσεις από την εσωκομματική αντιπολίτευση που απέκλεισε από τος λίστες του Κόμματος. Στην προεκλογική συγκέντρωση στη Σκόδρα, εμφανίστηκαν υποστηρικτές της Γιοζεφίνας Τοπάλι, με πανό που τους περίμεναν τα συνεργεία της ιδιωτικής τηλεόρασης.
Ο Μπάσα είπε ότι η συγκέντρωση ήταν εξαιρετική και ότι «ήταν ενθουσιασμένος από την συμμετοχή και τον παλμό των πολιτών» που αναγγέλλουν τη Νίκη που έρχεται. Για τα ψηφοδέλτια που έφτιαξε είπε ότι «έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό». «Έχουμε 41 γυναίκες σε 130 υποψηφίων. 82% των υποψηφίων δεν υπήρξαν ποτέ μέλη του Κοινοβουλίου. Το 42% είναι κάτω των 40 ετών. Τα ψηφοδέλτια ανταποκρίνονται στην επιθυμία και την απαίτηση των Πολιτών για ανανέωση και Αλλαγή , είπε.
Παράλληλα τον εγκατέλειψε ο υποψήφιος στο Μπεράτι Λεφτέρ Μαλίκι, γιατί τον εξαπάτησε και τον έβαλε τρίτο, και εντάχθηκε στο σοσιαλιστικό κόμμα. Ο Λεφτέρ που εγινε Λούης, έγραψε στο Facebook ότι ήταν απογοητευμένος από τις επιλογές του Μπάσα.«Μου είπε ψέματα και με έβαλε τρίτο. Δεν θα μπορούσα να το δεχτώ», έγραψε ο Μαλίκι, για τον οποίο, «είναι πλέον σαφές ότι το Δημοκρατικό Κόμμα τρώει τις σάρκες του και δεν έχει τίποτα να προσφέρει στην Αλβανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου