Μαΐου 08, 2017

Αλβανία: Ο προεκλογικός αγών συνεχίζεται

Ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, κατά την «Ημέρα της Ευρώπης», περιόδευσε στό Αργυρόκαστρο από όπου κάλεσε την Ευρώπη και τους Αλβανούς να « αφήσουν πίσω το παρελθόν», και είπε ότι η γηραιά ήπειρος θα «ξεπεράσει τα σημερινά της προβλήματα».
Η υπουργός Αμυνας Μιμί Κοντέλι και ο Αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ταουλάντ Μπάλα περιόδευσαν στο Κούκες και το Ελμπασάν, συναντήθηκε με τις περιοχές της επαρχίας. Και τόνισαν ότι «οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 18 Ιουνίου».
Ο ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα, κάλεσε το λαό να δώσει το παρόν στη μεγάλη «λαοσύναξη» στα Τίρανα στις 13 Μαΐου. Στην ομιλία του στο «Τσαντίρι» της αντιπολίτευσης δήλωσε ότι οι εκλογές στις 18 Ιουνίου θα είναι παράνομες, και ότι η Κρατική Εφορευτική Επιτροπή ενεργεί ως ασπίδα της παρανομίας, αρνούμενη τη διαφάνεια. Η Κρατική Εφορευτική Επιτροπή έχει παύσει να υφίσταται ως νόμιμη οντότητα της Δημοκρατίας» , δήλωσε.

- Η αλβανική αστυνομία κατέσχεσε το Σάββατο στον Αυλώνα 77 κιλά κάνναβης και συνέλαβε τέσσερα άτομα που είχαν σχέση με το έγκλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου