Μαΐου 28, 2017

Αλβανία: Καυγάς για 2

Το Δημοκρατικό Κόμμα άνοιξε χθες την προεκλογική του εκστρατεία μπροστά από το γραφείο του Πρωθυπουργού, στο «Τσαντίρι της Δημοκρατίας» με το νέο του Σύνθημα για τη «νέα Δημοκρατία», που θα είναι «μια μεγάλη πρόκληση για όλους τους Αλβανούς».
Ο κ. Μπάσα παρουσίασε και τους νέους υποψήφιους του Κόμματος στα Τίρανα, την Κορυτσά, τη Σκόνδρα και το Φιέρι. Από τις λίστες του Κόμματος αποκλείστηκαν οι «διαφωνούντες» βουλευτές, που υποστήριζαν την «ευρωπαϊκή λύση», που είχαν απορρίψει οι Μπερίσα και Μπάσα.

Ο Εντι Ράμα, πήγε και ενημερώθηκε για το νέο Βουλεβάρετο των Τιράνων ,που θα εγκαινιαστεί στις 5 Ιουνίου, και κάλεσε τους αλβανούς πολίτες να ψηφίσουν στις 25 Ιουνίου, «για περισσότερες θέσεις εργασίας, για περισσότερη ασφάλεια, και περισσότερη ευημερία», και να του δώσουν 71 βουλευτές, ενώ τους είπε «να μη δώσουν την Αλβανία πίσω στους Χαμένους και τη νέα Δημοκρατία τους».

Ο αρχηγός του «Κόμματος της Δικαιοσύνης, Ενσωμάτωσης και Ενότητας», (PDIU), Σφετίμ Ιντρίζι, έκανε την πρώτη προεκλογική ομιλία σε κλειστό χώρο στο «Παλάτι των Συνεδρίων» στα Τίρανα και είπε ότι στόχος είναι να μπει στην κυβέρνηση ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα των «Τσάμηδων» και είπε ότι, «δεν υπάρχει, απλώς, ένα φως στο τούνελ, αλλά, η λύση, στο ζήτημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου