Απριλίου 06, 2017

Κοσσυφοπέδιο : Ο Θάτσι ρίχνει την κυβέρνηση

Ο αρχηγός του Κόμματος «Πρωτοβουλία για το Κοσσυφοπέδιο», (NISMA), κ. Φατμίρ Λιμάι, έλαβε το «μήνυμα» από τις δηλώσεις Θάτσι περί προώρων εκλογών, και από το Facebook, ανακοίνωσε ότι έφθασε η ώρα για να κατατεθεί στη Βουλή πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης του κ. Μουστσαφά.
«Όλοι έχουμε αντιληφθεί ότι αυτή η κυβέρνηση έχει αποτύχει σε όλους τους στόχους της και για το λόγο αυτό , η χώρα μας αντιμετωπίζει μια πολιτική κρίση εδώ και ενάμιση χρόνο . Αυτή η κυβέρνηση δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει και να επιλύσει ούτε ένα πρόβλημα του Κοσσυφοπεδίου. Έχουμε απόλυτη έλλειψη εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση και το Υπουργικό Συμβουλίο που δεν λειτουργεί», έγραψε ο Λιμάι .
Ακολούθως η σκυτάλη πέρασε στην «Αυτοδιάθεση» (Vetevendosje) εκ μερους της οποίας ο βουλευτής Ρετζέπ Σελίμι, είπε ότι το κόμμα θα στηρίξει μια πιθανή πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης που θα κατατεθεί από την «Πρωτοβουλία για το Κοσσυφοπέδιο» και τόνισε ότι «η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι λειτουργική» και επίσης ότι, «δεν έχουν αρκετές ψήφους για να περάσει τους νόμους που θέλει», «Αριθμητικά έχουν τα δύο τρίτα, αλλά δεν έχουν τις ψήφους για να περάσουν την οριοθέτηση των συνόρων με το Μαυροβούνιο», εξήγησε ο Σελίμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου