Ιουλίου 20, 2010

Εφιάλτης για 51χρονη στον Πύργο Ηλείας στα χέρια αδίστακτων ληστών που την έδειραν

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια κακοποιών που εισέβαλαν στο διαμέρισμά της και δεν δίστασαν να την ξυλοκοπήσουν, προκειμένου να διαφύγουν ανενόχλητοι, έζησε μια 51χρονη γυναίκα στον Πύργο Ηλείας.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια η άτυχη γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές που το είχαν διαρρήξει. Βγαίνοντας από το ασανσέρ στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας όπου κατοικεί, η 51χρονη είδε την πόρτα του διαμερίσματός της ορθάνοιχτη και την κλειδαριά παραβιασμένη. Πριν καταλάβει καλά-καλά τι είχε συμβεί, δύο άγνωστοι την έσπρωξαν βίαια, την έριξαν στο δάπεδο, τη χτύπησαν και έπειτα το έβαλαν στα πόδια παίρνοντας μαζί τους 1.200 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 7.000 ευρώ! Παρά το σοκ που είχε υποστεί, η 51χρονη βρήκε το κουράγιο και ακολούθησε τους δράστες καλώντας σε βοήθεια, ως τη στιγμή που επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Ομως τις εκκλήσεις της για βοήθεια άκουσε ο οδηγός ενός λεωφορείου, ο οποίος με ιδιαίτερη ψυχραιμία ακολούθησε το αυτοκίνητο, το οποίο χάθηκε από τα μάτια του αναπτύσσοντας ταχύτητα. Ωστόσο, συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας και τον έδωσε στην αστυνομία, που το εντόπισε χθες στην περιοχή του Βιολογικού Καθαρισμού, στο Κατάκολο.

Ολα τα στοιχεία που έχουν καταφέρει να συλλέξουν οι διωκτικές αρχές οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι διαρρήκτες είναι μέλη οργανωμένης και αδίστακτης σπείρας που έχει διαπράξει σωρεία διαρρήξεων στην περιοχή τους τελευταίους μήνες.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου η εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας δεν διστάζουν ακόμη και να ξυλοκοπήσουν τα θύματά τους.


ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catid=1&artID=1229060

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου