Μαΐου 04, 2010

Ληστειες

Άγιος Παντελεήμονας. Αλλοδαπός την χτύπησε για να της πάρει την τσάντα

Αμέριμνη περπατούσε μία γυναίκα στον Άγιο Παντελεήμονα στη συμβολή των οδών Δεριγνύ και Ατταλείας, όταν ένας αλλοδαπός έτρεξε προς το μέρος της και προσπάθησε να της πάρει την τσάντα. Η γυναίκα αντιστάθηκε, αλλά ο δράστης δεν το έβαλε κάτω τη χτύπησε, ευτυχώς ελαφρά και της πήρε τελικά την τσάντα από τα χέρια.
……………….

Παγκράτι ληστεία σε σούπερ μάρκετ
Στο στόχαστρο ληστών βρέθηκε το σούπερ μάρκετ με την επωνυμία «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Δικαιάρχου και Ιλιάδος, στο Παγκράτι.
Οι δράστες εισέβαλαν περίπου στις 8:20, δηλαδή λίγο πριν κλείσει το κατάστημα, ελπίζοντας να βρουν τα ταμεία γεμάτα. Με την γνωστή τακτική, απειλώντας δηλαδή προσωπικό και πελάτες, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν

Εξάρχεια Ληστεία σε σούπερ μάρκετ

Στα Εξάρχεια, στη συμβολή των οδών Ιουστινιανού και Καλλιδρομίου, τρεις άγνωστοι δράστες μπήκαν σε σούπερ μάρκετ με την επωνυμία «ΒΑΖΑR» και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Θεσσαλονίκη Ληστεία με μαχαίρι σε σούπερ μάρκετ
Σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη, έβαλε στο στόχαστρό του ληστής.Ήταν λίγο μετά τις 21:30, όταν ο δράστης εισέβαλε στο κατάστημα και με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε τους υπαλλήλους. Αφού αφαίρεσε 1.100 ευρώ από το ταμείο της επιχείρησης, εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται.

………………………..
Συνεχεις ληστείες στο Χολαργό.
"Ευχαριστούμε το Α.Τ. Χολαργού για την απραξία!"

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας το Αστυνομικό Τμήμα Χολαργού που δεν κάνει ούτε μια περιπολία για την προστασία των πολιτών. Ενδεικτικά μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο...άνοιξαν 3 διαμερίσματα της ίδιας πολυκατοικίας στην οδό Φανερωμένης, έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους. Οι αστυνομικοί του Χολαργού, όμως, αδιάφοροι και αγενείς, παραμένουν κλεισμένοι μέσα στην ανακαινισμένη πολυκατοικία που έχουν τα γραφεία τους. Καλά κάνουν!"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
……………………………..
Διάρρηξη στο Δημαρχείο Παλλήνης

Για τρίτη φορά μέσα στα τελευταία δύο χρόνια, έγινε στόχος διαρρηκτών το δημαρχείο Παλλήνης Άγνωστοι εισέβαλαν το Σαββατοκύριακο στο Δημαρχείο και πιο συγκεκριμένα στο γραφείο του Δημάρχου και της Γραμματείας. Η...
διάρρηξη έγινε γνωστή σήμερα το πρωί από τους υπαλλήλους του Δήμου ενώ μέχρι αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν κλοπιμαία.Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των διαρρηκτών.

anatolikiattikinews.blogspot.com

……………………….
Πεντέλη Του πήραν το ταξί και εξαφανίστηκαν
Προσποιήθηκαν τους πελάτες και επιβιβάστηκαν σε ταξί. Ο λόγος για δύο αγνώστους, οι οποίοι ζήτησαν από τον οδηγό να τους μεταφέρει σε ερημική τοποθεσία στο Νταού Πεντέλης. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα έφτασαν στον προορισμό τους, ωστόσο δεν ήταν εκείνοι αυτοί που... αποβιβάστηκαν.
Σημάδεψαν τον οδηγό με όπλο και τον υποχρέωσαν να εγκαταλείψει το όχημά του. Στη συνέχεια πήραν το ταξί και εξαφανίστηκαν.
……………………..
Νέα Μάκρη Της επιτέθηκαν ενώ έβγαζε χρήματα από ΑΤΜ
Επίθεση από δύο αγνώστους δέχθηκε μια γυναίκα περίπου στις 4 τα ξημερώματα, ενώ έβγαζε χρήματα από ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, η οποία βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, στη Νέα Μάκρη. Οι δράστες άρχισαν νa την χτυπούν ανελέητα σε διάφορα σημεία του σώματός της, και αποπειράθηκαν να της αφαιρέσουν το χρηματικό ποσό, που είχε μόλις πάρει από το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών. Το θύμα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και, υπό τον φόβο της σύλληψης, οι κακοποιοί εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και τράπηκαν σε φυγή.
…………………
Καλλιθέα Έκλεψαν έμπορο και πελάτισσα
Δύο ληστές εισέβαλαν χθες νωρίς το απόγευμα σε κατάστημα, επί της Ελευθερίου Βενιζέλου 219, στην Καλλιθέα.
Οι δράστες με την απειλή όπλων απαίτησαν από τον ιδιοκτήτη τις εισπράξεις. Εκείνος, φοβούμενος για τη ζωή του, τους παρέδωσε το ποσό των 2.000 ευρώ. Όμως οι κακοποιοί δεν αρκέστηκαν σε αυτό. Πλησίασαν πελάτισσα και, σημαδεύοντάς την, της ζήτησαν να τους δώσει όσα χρήματα είχε. Έντρομη η γυναίκα υπάκουσε στην εντολή τους και τους έδωσε το ποσό των 1.000 ευρώ. Ικανοποιημένοι με τη λεία τους οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.
……………….

Καλλιθέα Ληστεία σε κατάστημα ΠΡΟ - ΠΟ
Στην Καλλιθέα, οδός Μενελάου άγνωστος δράστης, μπήκε σε κατάστημα ΠΡΟ-ΠΟ και με την απειλή πιστολιού, αφού ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη, άρπαξε από το ταμείο, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.
………………..
Πυροβολισμοί κατά πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Αγία Βαρβάρα
Άγνωστοι έβαλαν στόχο πρακτορείο του ΟΠΑΠ, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κρήτης και Καραολή, στην Αγία Βαρβάρα.
Ήταν περίπου 2:30 τα ξημερώματα όταν οι δράστες, για άγνωστους λόγους, πυροβόλησαν δύο φορές κατά του καταστήματος, με αποτέλεσμα να θρυμματιστεί η κεντρική τζαμαρία.
Ευτυχώς, εκείνη την ώρα ήταν κλειστό το πρακτορείο και απουσίαζε η ιδιοκτήτριά του.


Αγία Βαρβάρα "Πυροβολισμοί σε μπαρ;"

" Στις 2:15 ακουστηκαν 4-5 πυροβολισμοι στην Αγια Βαρβαρα στην οδο Ηπειρου.
20 μ απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης.Στοχος ηταν ενα μπαρ.Δεν γνωριζω αν ειχε θυματα.οι γειτονες ειπαν οτι περασε αυτοκινητο και εν κινησει πυροβολισαν..."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Έριξαν 7 σφαίρες σε καφενείο και σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ
Τη συμμορία που δρα και απειλεί καταστηματάρχες στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας αναζητούν οι αστυνομικοί
μετά το διπλό περιστατικό με πυροβολισμούς εναντίον δύο καταστημάτων στις οδούς Κρήτης και Ηπείρου.
Με διαφορά είκοσι λεπτών η άμεση δράση ειδοποιήθηκε για δύο περιστατικά. Πρώτα, στις δύο και δέκα μετά τα μεσάνυχτα, ανάστατοι οι κάτοικοι της οδού Ηπείρου πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους από πέντε απανωτούς πυροβολισμούς.
Όπως διαπίστωσαν άγνωστοι είχαν πυροβολήσει στη τζαμαρία ενός καφενείου το οποίο ευτυχώς ήταν κλειστό εκείνη την ώρα.
Στις δύο και μισή η αστυνομία ειδοποιήθηκε για ανάλογο περιστατικό. Αυτή τη φορά είχαν ειδοποιηθεί από τους κατοίκους της οδού Κρήτης. Άγνωστοι είχαν ρίξει δύο σφαίρες εναντίον ενός πρακτορείου ΠΡΟΠΟ με αποτέλεσμα να σπάσουν τη τζαμαρία.
………………………
Παλιό Φάληρο προσπάθησε να κλειδώσει τους ληστές μέσα......
Ό,τι μπορούν κάνουν οι πολίτες μόνοι τους...
Χθες λίγο μετά τις δέκα ένας άνδρας καθόταν αμέριμνος στο διαμέρισμά του στο Παλιό Φάληρο όταν άκουσε περίεργους θορύβους.
Κατάλαβε ότι διαρρήκτες είχαν μπει στο σπίτι του και προσπάθησε να διαφύγει για να αποφύγει τα χειρότερα.
Σκέφτηκε όμως να αντιδράσει με κάποιο τρόπο και έτσι κλείδωσε την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας για να προλάβει να ενημερώσει την αστυνομία ώστε να συλληφθούν οι δράστες.
Δυστυχώς για τον ίδιο οι διαρρήκτες των αντιλήφθηκαν και του επιτέθηκαν.
Τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το σώμα του άρπαξαν τα κλειδιά της πόρτας ξεκλείδωσαν και διέφυγαν πριν φτάσει η αστυνομία.
……………………………………
Άρτα Έκλεψαν καλώδια και μαντέμι αξίας 60.000 ευρώ
Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν κλειδαριά σε περιφραγμένο χώρο και μπήκαν σε αποθήκη στην περιοχή Φιλοθέη Άρτας.
Από εκεί έκλεψαν 200 μέτρα καλώδιο υψηλής τάσεως – μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας, δύο ψεκαστήρες χαλκού και δέκα βάνες αντλιών.
Επίσης από τον προαύλιο περιφραγμένο χώρο αφαίρεσαν δέκα γωνίες από μαντέμι, οκτώ κούρμπες μαντεμένιες και οκτώ μαντεμένια ταφ (Τ), τα οποία είναι μεγάλου βάρους και όγκου και πιθανόν να αφαιρέθηκαν με την συνδρομή κάποιου μηχανήματος.
Το συνολικό κόστος από όσα έκλεψαν οι άγνωστοι ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 60.000 ευρώ.
……………………..

Άρπαξαν τσάντα με 50.000 ευρω
Σε φανάρι είχε σταματήσει μία γυναίκα οδηγός στην Καλαμάτα, όταν ξαφνικά δύο άγνωστοι οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή, της έβαλαν το όπλο στον κρόταφο και της ζήτησαν την τσάντα της.
Η γυναίκα έντρομη έδωσε την τσάντα στην οποία είχε 50.000 ευρώ φωνάζοντας βοήθεια. Πολίτες που άκουσαν τις φωνές της και είδαν τι συνέβη, έτρεξαν πίσω από τους δράστες αλλά αυτοί απάντησαν με πυροβολισμούς στον αέρα για εκφοβισμό και εξαφανίστηκαν.


……………….
Κερκυρα: Τζιπ με 180 κιλά χασίς!
Το εντόπισαν άνδρες του Λιμενικού, να κινείται ύποπτα στην παραλία της Αγίας Πελαγίας.Ο οδηγός κατάφερε να το σκάσει. Όταν οι αρχές έψαξαν μέσα στο αυτοκίνητο, βρήκαν 5 σάκους με 127 δέματα χασίς!
Λίγη ώρα αργότερα Λιμενικοί και Αστυνομικοί ανακάλυψαν σε παραλία της Πρέβεζας ένα ταχύπλοο που σύμφωνα με τις πληροφορίες τους, είχε ρίξει στη θάλασσα της Κέρκυρας τους σάκους με τα ναρκωτικά και από εκεί τα παρέλαβε ο οδηγός του τζιπ.
…………………………..
Χτύπησαν κοσμηματοπωλείο στην Κρήτη
Οι τρεις ληστές, που «χτύπησαν» χρυσοχοείο χθες βράδυ στην Κρήτη, φαίνεται πως γνώριζαν καλά τις κινήσεις του ιδιοκτήτη του. Γνώριζαν δηλαδή ότι κρατούσε το κατάστημά του, το οποίο βρίσκεται στο 70ό χλμ. της παλιάς εθνικής οδού Ρεθύμνου - Ηρακλείου, ανοικτό μέχρι αργά το βράδυ.
Εισέβαλαν λίγο μετά τις 10 και δεν δίστασαν να χτυπήσουν με τη λαβή πιστολιού τον ιδιοκτήτη του.
Ζαλισμένος εκείνος, και υπό την απειλή όπλου έμεινε ακίνητος και τους είδε να αδειάζουν τη βιτρίνα και τα ράφια με κοσμήματα. Η συνολική αξία τους παραμένει άγνωστη.
……………………
Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα τουριστικών ειδών στο Ρέθυμνο
Κατάστημα τουριστικών ειδών στο Ρέθυμνο μπήκε στο στόχαστρο δύο αγνώστων, χθες το βράδυ. Οι δράστες εισέβαλαν, περίπου στις 10:30 μ.μ., στο μαγαζί που βρίσκεται στην περιοχή «Αδελιανός Κάμπος» και υπό την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και τον χτύπησαν, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.
Στη συνέχεια άρπαξαν τα χρήματα της ταμειακής μηχανής και κοσμήματα -άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας- και τράπηκαν σε φυγή.
.
………………..
Έπεσε άγριο πιστολίδι στα Ψαχνά.


Κατά την διάρκεια της διαφυγής τους, ένα φορτηγάκι γραφείου τελετών παρεμπόδιζε την κυκλοφορία. Οι ληστές χωρίς να περιμένουν, άνοιξαν τις πόρτες και άρχισαν να το πυροβολούν. Ανήσυχοι οι πολίτες άρχισαν να τρέχουν για να κρυφτούν ενώ επικράτησε ...πανικός στην περιοχή. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο και κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον εντοπισμό των δραστών. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη ένοπλη ληστεία σε τράπεζα με διαφορά τεσσάρων ημερών.

www.evianews.com

………………….
"Μπαράζ ληστειών στα Ψαχνά" από Αλβανούς !!!!!!!!!!!

"Στα Ψαχνά τέσσερις Αλβανοί λήστεψαν όλες τις τράπεζες , μια Αλβανίδα τους χειροκροτούσε , που καταντήσαμε "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
………………….
Εύβοια: Αδίστακτη συμμορία ( Αλβανών )λήστεψε 2 τράπεζες!
Η σπείρα χωρίστηκε και λήστεψε ταυτόχρονα υποκατάστημα της Εθνικής και της Αγροτικής τράπεζας...
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι. 6 άνδρες με κουκούλες στα πρόσωπά τους, χωρίστηκαν σε κεντρική πλατεία των Ψαχνών, σε 2 ομάδες των 3 ατόμων.
Η μία ομάδα χτύπησε το υποκατάστημα της Αγροτικής τράπεζας. Αφού έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία του υποκαταστήματος, μπήκαν μέσα και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 10.000€. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που είχαν παρκάρει κοντά στην τράπεζα. Κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν 3 φορές στον αέρα, για να φύγει αυτοκίνητο που τους εμπόδιζε.
Η άλλη ομάδα, χτύπησε το υποκατάστημα της Εθνικής. Επίσης με την απειλή όπλων άρπαξαν από τα ταμεία
8.000-10.000€ και διέφυγαν με αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από τη Βάρη Αττικής.
Οι 6 δράστες κατάφεραν να διαφύγουν...
……………………………………

Καταδίωξη λαθροδιακινητή στην Αγία Μαρίνα Θεσπρωτίας!

Χθες στις 14.30΄, στην Αγία Μαρίνα Θεσπρωτίας αστυνομικοί της Υποδιευθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας εντόπισαν ένα Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο θεώρησαν ύποπτο και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Σε νομίμως δοθέν σήμα για στάθμευση ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη.

http://epirusgate.blogspot.com/………………….
Ημαθία Αντιλήφθηκαν τη διάρρηξη από τα… αποφάγια
Μια ιδιαίτερη επιλογή στα κλοπιμαία έκαναν οι άγνωστοι που διέρρηξαν μονοκατοικία στην Πατρίδα Ημαθίας.
Οι διαρρήκτες μπήκαν βραδινές ώρες στο σπίτι και ξεκίνησαν να το ψάχνουν.
Από την… έρευνα δεν γλίτωσε και το ψυγείο, από το οποίο άρπαξαν τα φαγητά, και αφού πήραν ένα τραπεζομάντιλο, κάθισαν να τα φάνε στην αυλή.
Οι άτυχοι ιδιοκτήτες διαπίστωσαν τη διάρρηξη και ειδοποίησαν την αστυνομία το πρωί της επόμενης ημέρας από τα… αποφάγια στην αυλή.

Πηγή: laikoyra.blogspot.com
……………………
Τρίπολη Θύμα ληστείας 90χρονος στα Περιβόλια Πελλάνας
Θύμα ληστείας έπεσε σήμερα στη 1.00 τα ξημερώματα ενας 90χρονος στην περιοχή Περιβόλια Πελλάνας. Τρεις άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι του και αφού τον χτύπησαν πήραν 4.500 . Λίγη ώρα αργότερα οι δράστες συνελλήφθησαν και αναγνωρίστηκαν από τον ηλικιωμένο .
………………………………………………
Χανιά Συνελήφθη Ρουμάνος για κλοπές

Ένας Ρουμάνος 56 χρόνων συνελήφθη προχθές το απόγευμα στο Μάλεμε Χανίων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο αλλοδαπός είχε διαπράξει δύο κλοπές σε τουρίστες εκμεταλλευόμενος το συνωστισμό κατά την άφιξή τους σε ξενοδοχεία των Χανίων και συγκεκριμένα: την Πρωτομαγιά στον Πλατανιά αφαίρεσε ένα δερμάτινο τσαντάκι ενός τουρίστα το οποίο περιείχε διάφορα αντικείμενα, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και 500νοκ (νόμισμα Νορβηγίας), ενώ στις 24.4.10 είχε αφαιρέσει ένα σακίδιο πλάτης ενός τουρίστα το οποίο περιείχε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 6.000 σουηδικών κορόνων περίπου. Ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες κλοπές που έχουν διαπραχθεί στην περιφέρεια της πόλης των Χανίων. Από την Υποδ/νση Ασφαλείας Χανίων ενεργείται προανάκριση……………………………..

Μέγαρα Έπιασαν ... κλεφτοκοτάδες!
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στα Μέγαρα. Ο φύλακας ενός πτηνοτροφείου και ένας φίλος του
αντιλήφθηκαν τέσσερα άτομα τα οποία είχαν μπει στο χώρο αφού πρώτα έκοψαν την περίφραξη. Οι δύο άνδρες προσπάθησαν να διώξουν τους εισβολείς όμως εκείνοι τους επιτέθηκαν με σιδερολοστούς και καδρόνια.
Ακολούθησε άγρια συμπλοκή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι ένας από τους εισβολείς και ελαφρύτερα ο φύλακας.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να συλλάβουν τους τρεις από τους τέσσερις δράστες.
…………………….
Συλλήψεις αλλοδαπών για κατοχή ναρκωτικών
Οι κινήσεις δύο αλλοδαπών ήταν περίεργες, γεγονός που έβαλε σε υποψίες αστυνομικούς και προχώρησαν σε σωματικό τους έλεγχο. Και έβγαλαν… λαυράκι, καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 γραμμάρια ηρωίνης.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7 χθες το απόγευμα, επί της οδού Μυκάλης 64, ενώ οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν αρμοδίως.
………………..
Δεκάδες συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη
Με την κατηγορία της διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν είκοσι οχτώ άτομα στη Θεσσαλονίκη τον προηγούμενο Απρίλιο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 53,5 κιλά χασίς, 730 γραμμάρια ηρωίνης, 151 γραμμάρια κοκαΐνης και 880 ναρκωτικά χάπια.

Επίσης, κατασχέθηκαν 8.500 ευρώ, χρήματα που προέρχονται από την εμπορία ναρκωτικών.
……………………………
Πάτρα Συνελήφθησαν Πεινασμένοι διαρρήκτες Παπανδρέλληνες( Ιρακινοί και Παλαιστήνιος )
Ένα ολόκληρο αρνί και δεκάδες σουβλάκια, αφαίρεσαν τρεις αλλοδαποί – οι δύο Ιρακινής υπηκοότητας και ο τρίτος Παλαιστίνιος στην καταγωγή - οι οποίοι στις 4.10 χθες τα ξημερώματα παραβίασαν την πίσω πόρτα ψησταριάς στην οδό Γερμανού. ΄Ανοιξαν το κατάστημα, έψαξαν την ταμειακή μηχανή, βρήκαν και αφαίρεσαν κέρματα, συνολικού ποσού 20 ευρώ και στη συνέχεια άνοιξαν τον καταψύκτη του καταστήματος και αφαίρεσαν ό,τι βρήκαν.
Στη συνέχεια, έβαλαν στο στόχαστρο ένα καφενείο, κατάφεραν να το παραβιάσουν σπάζοντας το τζάμι και αφαίρεσαν την τηλεόραση – πλάσμα , τον αποκωδικοποιητή της ΝΟVA, έναν υπολογιστή και ό,τι βρήκαν στην ταμειακή μηχανή.
Για κακή τους τύχη, όμως, ένας γείτονας άκουσε τη φασαρία, τους είδε και ειδοποίησε αμέσως την Ασφάλεια, άνδρες της οποίας τους συνέλαβαν στην οδό Αγίου Δημητρίου.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Πατρών, ενώ διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια, για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Στο μεταξύ, δύο Ρομά, χθες μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα, επιχείρησαν να αφαιρέσουν χαλκό από αποθήκη στην περιοχή των Κρύων Ιτεών Πατρών. Ο ένας συνελήφθη από την Αστυνομία, η οποία περιπολούσε στην περιοχή, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.
……………………

Συλλήψεις παράνομων λαθρομεταναστών στην Πάτρα
Ύστερα από έλεγχο που διενήργησε η Λιμενική Αρχή στην Πάτρα, χθες το απόγευμα, εντόπισε και συνέλαβε έντεκα συνολικά παράνομους οικονομικούς μετανάστες κρυμμένους σε πλοίο, λίγο πριν αυτοί διαφύγουν στην Ιταλία. Οι μετανάστες είχαν κρυφτεί κάτω από οχήματα, στον ειδικό χώρο φύλαξης, εντός του πλοίου.
Την ίδια μέρα, στα χέρια των ανδρών του Λιμεναρχείου έπεσε ένας ακόμη αλλοδαπός που επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό τη διαφυγή του στην Ιταλία.
Προανακρίσεις διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.
…………………..
Στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης τρεις διακινητές και έντεκα λαθρομετανάστες που συνελήφθησαν στον Πέπλο Φερών…
(04/05/2010)

Στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης παραπέμφθηκαν τρεις διακινητές και έντεκα λαθρομετανάστες που εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης των Φερών σε αγροτικό δρόμο του οικισμού Πέπλου, την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστούν σε τρία επιβατικά οχήματα για να ξεκινήσουν το παράνομο ταξίδι τους προς το εσωτερικό της χώρας. Τα αυτοκίνητα και τέσσερα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των διακινητών, κατασχέθηκαν. Εν τω μεταξύ, στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης παραπέμφθηκε ένας 34χρονος αλλοδαπός που επέβαινε σε Τουρκικό λεωφορείο της τακτικής γραμμής Κωνσταντινούπολη-Θεσσαλονίκη και επιχείρησε είσοδο στην Ελλάδα μέσω του συνοριακού σταθμού διέλευσης των Κήπων. Κατά τον έλεγχο διαβατηρίων διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του υφίσταται μέτρο σύλληψής του με σκοπό την έκδοσή του στις Ολλανδικές αρχές, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
…………………….

Συνελήφθησαν Αλβανοί λαθρομετανάστες στη Θεσπρωτία
Στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας αναμένεται να οδηγηθούν πέντε αλλοδαποί, αλβανικής υπηκοότητας, εκ των οποίων οι τέσσερις λαθρομετανάστες.
Αστυνομικοί επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε επιβατικό αυτοκίνητο που εκινείτο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Θεσπρωτίας, καθώς το θεώρησαν ύποπτο.
Ωστόσο, ο οδηγός όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε στο σήμα να σταματήσει, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη.
Σε μικρή απόσταση όμως από το σημείο, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή. Ύστερα από πεζή καταδίωξη, συνελήφθησαν ο οδηγός και οι τέσσερις λαθρομετανάστες συμπατριώτες του, τους οποίους είχε παραλάβει στα σύνορα, για να τους μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας.
……………………….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου