Μαΐου 01, 2010

Ληστείες ..... Ληστείες ...... Ληστείες ......Οι Παπανδρέλληνες και σήμερα επιτέλεσαν το κοινωνικό τους έργο !!

Την τραυμάτισε για να της πάρει την τσάντα

Στον Αγ. Ι. Ρέντη, στην οδό Νάξου, άγνωστος δράστης ο οποίος επέβαινε σε μοτοσυκλέτα, άρπαξε με βίαιο τρόπο την τσάντα μίας πεζής. Η γυναίκα προσπάθησε να κρατήσει την τσάντα της, αλλά στην προσπάθειά της έπεσε στο οδόστρωμα, χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Του πήραν 25.000 ευρώ μόλις βγήκε από την τράπεζα

Στην Κηφισιά, στην οδό Καλαμάτας, έξω ακριβώς από μία τράπεζα δύο άγνωστοι επιτέθηκαν σε έναν άνδρα που λίγα λεπτά πριν είχαν κάνει ανάληψη 25.000 ευρώ. Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο και ...αναζητούνται .


Έκοψαν καλώδια ρεύματος στην Αττική Οδό
Πεντακόσια μέτρα καλώδιο ηλεκτροδότησης από την Αττική Οδό, στο ύψος του Ασπρόπυργου, έκοψαν άγνωστοι λίγο μετά τα μεσάνυχτα.
Τους δράστες είδε υπάλληλος της Αττικής Οδού, ωστόσο δεν κατάφερε να τους ακινητοποιήσει
.

Διαρρήκτης τραυμάτισε γυναίκα με μαχαίρι

Στις 2:30 περίπου τα ξημερώματα εισέβαλε ένας διαρρήκτης στην οικία γυναίκας, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Α. Παπανδρέου και Ηρακλέους, στη Γλυφάδα. Η γυναίκα, που εκείνη την ώρα κοιμόταν, άκουσε θόρυβο και σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει. Τότε ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον διαρρήκτη, ο οποίος της επιτέθηκε με το μαχαίρι που κρατούσε, τραυματίζοντάς την στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, ο δράστης τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αμπελόκηποι Ληστεία σε μίνι μάρκετ με λεία 2.500 ευρώ

Οι κακοποιοί που «χτύπησαν» το μίνι μάρκετ επί της οδού Σεβαστουπόλεως, στους Αμπελοκήπους, φαίνεται πως γνώριζαν ότι ο ιδιοκτήτης του το κρατούσε ανοικτό έως αργά τη νύχτα. Έτσι, εισέβαλαν, περίπου στη 1 τα ξημερώματα, και με την απειλή μαχαιριού τού απέσπασαν τις εισπράξεις, που ανέρχονται στο ποσό των 2.500 ευρώ.

Ομόνοια προσπάθησε να τη ληστέψει και της έκοψε το αυτί...
Επίθεση από άγνωστο δέχθηκε μια γυναίκα, στις 11 χθες το βράδυ, ενώ βρισκόταν στη διασταύρωση των οδών Βερανζέρου και Σωκράτους. Ο δράστης πλησίασε την ανυποψίαστη γυναίκα και, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, την τραυμάτισε με μαχαίρι στο δεξί αυτί.
Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.


Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από διαρρήκτες
Εφιαλτικές ώρες έζησε μια γυναίκα στα χέρια διαρρηκτών, οι οποίοι εισέβαλαν στις 4 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα, επί της Ελ. Βενιζέλου 186, στην Καλλιθέα.
Οι δράστες έδεσαν την πανικοβλημένη γυναίκα και στη συνέχεια τη χτύπησαν στο πρόσωπο, ζητώντας να τους αποκαλύψει πού είχε τα χρήματα.

Ληστεία σε τράπεζα στους Αγίους Θεοδώρους

Ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στους Αγίους Θεοδώρους έγινε στις 11:10. Οι δύο ένοπλοι δράστες εισέβαλαν στην τράπεζα που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης, στην παλαιά εθνική οδό και με την απειλή των όπλων ακινητοποίησαν πελάτες και προσωπικό, απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με μηχανή. Αυτή την ώρα η Αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Διπλή ληστεία στου Ρέντη
Δύο ληστείες, που έγιναν μέσα σε διάστημα έξι λεπτών στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, «φωτογραφίζουν» τους ίδιους δράστες. Στις 13:51, τρία άτομα εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας που βρίσκεται στην οδό Κένεντι 1 και, με την απειλή όπλων, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία. Έξι λεπτά αργότερα, στις 13:57, τρία και πάλι άτομα μπήκαν σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Λαχαναγορά του Ρέντη. Ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους με όπλα, άρπαξαν τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία και διέφυγαν.

"Ληστεία τώρα στη Λαχαναγορά. Τους κυνηγάνε "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ζεφύρι: Τον πυροβόλησαν στη μέση του δρόμου
Το μόνο που άκουσε ήταν οι απανωτοί πυροβολισμοί, δεν είδε ούτε τους δράστες, ούτε κάποια ύποπτη κίνηση. Όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς ο άνδρας, ένιωσε μόνο ένα κάψιμο στο χέρι και ύστερα έχασε τις αισθήσεις του. Το περιστατικό συνέβη χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα έξω από τον καταυλισμό των Ρομά στο Ζεφύρι. Ο άνδρας έμεινε αβοήθητος μέχρι που συνήλθε και κατάφερε να ενημερώσει την αστυνομία.

Τον λήστεψαν, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του

Τον απείλησαν ενώ ήταν στο αυτοκίνητό του, και του αφαίρεσαν 2.400 ευρώ. Ο λόγος για έναν άνδρα, ο οποίος είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του επί της οδού Φλέμινγκ 59 στον Βύρωνα. Ήταν περίπου 8:30 το βράδυ, όταν τον πλησίασαν δύο ένοπλοι με μοτοσικλέτα. Αφού του προέταξαν το όπλο, απαίτησαν όσα χρήματα είχε μαζί του. Έντρομος ο άνδρας τους παρέδωσε το ως άνω ποσό. Οι δράστες διέφυγαν με τη μοτοσικλέτα .

Έπιασαν έναν ληστή τους έφυγαν... 14 !
Σαρώνει η εγκληματικότητα στο δρόμο και στα μικρομάγαζα...
Πρώτο θύμα ένας άνδρας στην οδό Φυλής στα Άνω Λιόσια. Δυο ληστές τον πλησίασαν, έβγαλαν μαχαίρια και τον ανάγκασαν να τους δώσει τα 2.000 ευρώ που είχε μαζί του. Οι δράστες έφυγαν με αυτοκίνητο όμως οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν.

Λίγο πριν τις έντεκα το βράδυ στο Χαλάνδρι οι ληστές “χτύπησαν” σε ψιλικατζίδικο. Ο ιδιοκτήτης είδε την κάννη του όπλου που κρατούσαν και αναγκάστηκε να τους δώσει τα 60 ευρώ που είχε στο ταμείο.
.
Παρόμοιο το σκηνικό σε μίνι μάρκετ που διανυκτερεύει στους Αμπελόκηπους. Ο ληστής μπήκε με το όπλο στο χέρι και ανάγκασε το ιδιοκτήτη να του δώσει την είσπραξη της ημέρας.

Στην οδό Παξών στην Κυψέλη οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν νεαρό που μόλις είχε αρπάξει την τσάντα μιας γυναίκας. Όπως αποδείχθηκε ο νεαρός μαζί με άλλους τρεις συνεργούς του λίγα λεπτά νωρίτερα είχαν αρπάξει την τσάντα και μιας άλλης γυναίκας.

Επόμενο περιστατικό η απόπειρα ληστείας ενός άνδρα στην Κουμουνδούρου. Οι τρεις ληστές κρατούσαν όπλα όμως ο άνδρας άρχισε να καλεί σε βοήθεια και κείνοι τράπηκαν σε φυγή.

Το ... αστυνομικό δελτίο έκλεισε με μια επίθεση δίπλα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Στην οδό Σωκράτους τρεις ληστές απείλησαν έναν μετανάστη και του άρπαξαν τα 30 ευρώ που είχε μαζί του...

Αλβανός ληστής νεκρός στη Θεσσαλονίκη

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός της χθεσινοβραδινής αιματηρής ληστείας που σημειώθηκε στην περιοχή του Ευόσμου Θεσσαλονίκης.
Άγνωστοι, περίπου στις 22:00 χθες το βράδυ, εισήλθαν στο S/M Lidl και με την απειλή όπλου προσπάθησαν να αρπάξουν τις εισπράξεις. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ακολούθησε συμπλοκή με τον έναν εκ των ληστών να ρίχνει χειροβομβίδα εναντίον των αστυνομικών τραυματίζοντας τρεις απ' αυτούς.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα, εκ των οποίων μια γυναίκα, που σύμφωνα με το σχέδιο θα παραλάμβανε τους συνεργούς της μετά τη ληστεία, ενώ αναζητείται ο τρίτος.
Από το σημείο, περισυνελέγησαν 3 πιστόλια, 2 χειροβομβίδες και 1 καλάσνικοφ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος ληστής, που συνελήφθη, υπέκυψε στα τραύματα του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Oι αστυνομικοί νοσηλεύονται με ελαφρά τραύματα στο Στρατιωτικό νοσοκομείο 424.
Νέα στοιχεία για την αιματηρή ληστεία στην Θεσσαλονίκη
Λεπτομερή στοιχεία για την αιματηρή ληστεία, που σημειώθηκε χθες το βράδυ, σε σούπερ-μάρκετ, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δράστη και τον τραυματισμό τριών αστυνομικών, ανακοίνωσε το μεσημέρι η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης...
Από την έρευνα και την εξέταση των πειστηρίων, προέκυψε ότι ο δράστης είναι αλλοδαπός, 34 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, πράξεις που τελέστηκαν σε βάρος αστυνομικών.
Συγκεκριμένα, στις 2/4/2009 ο δράστης -δρώντας μαζί με τον συλληφθέντα αδελφό του- τραυμάτισε θανάσιμα, στην περιοχή της Κυψέλης, τον αστυφύλακα Σπύρο Θεοδώρου και αφαίρεσε τον υπηρεσιακό οπλισμό και την εξάρτυσή του.
Επίσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, τις νυχτερινές ώρες της 29/11/09, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, ο δράστης επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και καταδιωκόμενος από αστυνομικούς, αφού δεν σταμάτησε σε αστυνομικό σήμα ελέγχου, πυροβόλησε επανειλημμένως εναντίον τους και εξαφανίσθηκε, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, καθότι αναζητούνταν από τις ουκρανικές Αρχές, για ληστεία και υπεξαίρεση.
Ο «βίος και η πολιτεία» του δράστη δεν σταματά εδώ, καθώς -όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα- το ένα από τα πιστόλια που βρέθηκαν στην κατοχή του, μάρκας CZ 75, των 9 χιλιοστών, ήταν αυτό που είχε αφαιρεθεί στις 2/4/10, στην περιοχή της Κυψέλης, από τον τραυματισθέντα αστυνομικό της ομάδας «ΔΕΛΤΑ», Γιώργο Αναγνωστόπουλο.
Επίσης, το ΙΧ αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο δράστης και οι συνεργοί του, καθώς και οι πινακίδες του, ήταν κλεμμένα και είχαν αφαιρεθεί τον Φεβρουάριο του 2010 από τις περιοχές Πατησίων και Αλίμου Αττικής.
Όσον αφορά τη χθεσινή ληστεία στο σούπερ-μάρκετ στην περιοχή του Εύοσμου, ο δράστης μετέβη εκεί μαζί με τη συνεργό του, με ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας «OPEL ASTRA», χρώματος μαύρου. Η γυναίκα συνεργός του δράστη παρέμεινε στο αυτοκίνητο, ενώ ο ίδιος φορώντας κουκούλα, έσπασε την τζαμαρία της κεντρικής εισόδου του καταστήματος και μπήκε μέσα.
Στη συνέχεια ο δράστης ακινητοποίησε με πιστόλι τους υπαλλήλους του σούπερ-μάρκετ και αφαίρεσε από το χρηματοκιβώτιο το ποσό των 47.650 ευρώ.
Τέλος, σε βάρος της γυναίκας-συνεργού του δράστη, που συνελήφθη, σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται, για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
…………………………………..
Θεσσαλονίκη έμπορος ναρκωτικών χτύπησε αστυνομικό με το αυτοκίνητο Εναντίον των αστυνομικών κινήθηκε με το αυτοκίνητό του ένας 38χρονος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους στην περιοχή Ωραιοκάστρου.
Από την απόπειρα του αυτή τραυμάτισε έναν Αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Δ. Ασφ. Θε/νίκης, ο οποίος νοσηλεύεται ενώ προκάλεσε και φθορές σε τέσσερα περιπολικά.
Ο λόγος της αντίδρασης του δράστη ήταν η κατοχή ναρκωτικών ουσιών και όπλων που είχε μαζί με μια 37χρονη. Έπειτα από τον σχετικό έλεγχο βρεθήκαν πάνω τους και κατασχεθηκαν19 γραμμάρια κοκαΐνης, συσκευασμένα σε δόσεις του ενός γραμμαρίου και 9 γραμμάρια κάνναβης που κατείχαν από κοινού και προόριζαν για εμπορία.
Επίσης κατασχέθηκαν και δύο κυνηγετικές καραμπίνες που κατείχαν χωρίς άδεια από αρμόδια αρχή και δώδεκα φυσίγγια.

………………………………………
Ληστεία με βαριοπούλες σε Εθνική Τράπεζα στην Χαλκίδα
Δύο ήταν οι άγνωστοι δράστες που, φορώντας κράνη, λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής λήστεψαν το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Νεάπολη της Χαλκίδας.
Οι δυο άνδρες έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος με βαριοπούλες, την ώρα που οι υπάλληλοι της τράπεζας έκαναν την καταμέτρηση των χρημάτων.
Τους απείλησαν με όπλα, πήραν δυο σάκους με χρήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν με μοτοσυκλέτα, που είχαν κλέψει την Πέμπτη από το Περιστέρι.
Λίγη ώρα αργότερα, εγκατέλειψαν τη μοτοσυκλέτα και συνέχισαν τη διαφυγή τους με αυτοκίνητο.
Παρά την κινητοποίηση της Αστυνομίας, οι δυο ληστές παραμένουν ασύλληπτοι.

Πηγή: eviaroom.gr
…………………
Πάτρα .Ο ληστής παραλίγο να συλληφθεί…μόνος του

«Πρωτάρης» ο χθεσινός δράστης της «Αχαϊκής Τράπεζας» του Ρίου, που παρότι κινδύνεψε να εγκλωβιστεί στο υποκατάστημα, κατάφερε να διαφύγει ανενόχλητος με ένα «σκουτεράκι» μαζί με 10.000 ευρω από τα ταμεία. Η ληστεία σημειώθηκε χθες στις 1:25...το μεσημέρι, την ώρα που στο υποκατάστημα περίμεναν αρκετοί πελάτες στην ουρά για να εξυπηρετηθούν. Ο ληστής φεύγοντας εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό της τράπεζας, επειδή από την ταραχή του ξέχασε να πατήσει το κουμπί για να ανοίξει η κεντρική πόρτα. Για δευτερόλεπτα θεώρησε ότι η πόρτα είχε ασφαλίσει, χάρη στην ενεργοποίηση του συναγερμού και για να διαφύγει έσπασε τη τζαμαρία. Όμως κανείς από τους υπαλλήλους δεν είχε ενεργοποιήσει το σύστημα συναγερμού της τράπεζας, διότι δεν ήταν δυνατόν να προβλεφτούν οι αντιδράσεις του ληστή. Μάρτυρες αναφέρουν ότι έξω από το υποκατάστημα τον περίμενε ένας συνεργός του με ένα σκούτερ και μάλιστα οι δύο ληστές χρειάστηκε να το σπρώξουν για να το θέσουν σε λειτουργία. Οι δράστες παρότι έχασαν αρκετό χρόνο, κατάφεραν να διαφύγουν στα γύρω στενά χωρίς να εντοπιστούν.

www.peloponnisos.com.gr/
……………………..
Έβλεπε τσόντα και "σουβλίστηκε" με το σκουπόξυλο ο αλβανός στα Χανιά .Δεν ήταν θύμα ρατσιστών όπως θελαν κάποιοι να το παρουσιάσουν !!!!!!!!!!!!! Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο των Χανίων, νοσηλεύεται 35χρονος μετανάστης, ο οποίος κατήγγειλε ότι κάποιοι τον «σούβλισαν» με σκουπόξυλο. Ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Αρχοντάκης τόνισε, «Υπήρχε διάτρηση πρωκτού και ρήξη εντέρου, ήπατος, διαφράγματος και κάρφωμα του πλαστικού στο δεξί τμήμα του θώρακος. Πρόκειται, φυσικά περί βιασμού και όχι ατυχήματος, ισχυρίστηκε ο ίδιος»
Στην αρχή κάποιοι μίλησαν για εκδίκηση απο μαφία και διάφορά άλλα σενάρια η αλήθεια όμως είναι πως... έβλεπε τσόντα! Πριν απο λίγο ανακοινώθηκε και αναμένεται τελείως τρελή ανατροπή... Πως το σκουπόξυλο έφτασε μέχρι το θώρακα;……………………………………………………………………

Νύχτα τρόμου για 59χρονο μέσα στο ίδιο του το σπίτι...

Με τους ληστές πάνω από το κεφάλι του ξύπνησε ο άτυχος ένοικος του σπιτιού στο Μελισοχώρι. Οι δύο κακοποιοί είχαν καταφέρει να τρυπώσουν από ανασφάλιστο παράθυρο, την ώρα που ο 59χρονος κοιμόταν. Ξύπνησε από το θόρυβο, αλλά ήταν αδύνατο να αντιδράσει. Ο ένας από τους δύο κακοποιούς, του έβαλε ένα κατσαβίδι στο λαιμό και του ζήτησαν δύο πράγματα: να μην φωνάξει και να τους πει, που κρύβει τα χρήματά του...
Ο 59χρονος υπάκουσε. Δεν φώναξε και τους υπέδειξε το ντουλάπι που είχε τα χρήματά του. Τότε ο δεύτερος κακοποιός πήγε στο σημείο, άρπαξε τα 5.500€ που υπήρχαν μέσα και οι κακοποιοί με το κατσαβίδι έγιναν καπνός...
Οι ολονύχτιες έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους δεν είχαν αποτέλεσμα...
……………………..
Καρδίτσα Η λεία της ληστείας ήταν… σπόροι
Σε 100 υπολογίζονται οι συσκευασίες διαφόρων σπόρων φυτών που άρπαξαν τα ξημερώματα άγνωστοι από κατάστημα εμπορίας αγροτικών προϊόντων, στο Προάστιο Καρδίτσας.
Οι δράστες παραβίασαν το παράθυρο του καταστήματος, το οποίο ανήκει σε 32χρονο από την Καρδίτσα, και άρπαξαν τις συσκευασίες συνολικής αξίας περίπου 5.000 ευρώ.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Καρδίτσας.

Πηγή: trikalanews.gr
………………………

Αλλοδαπός Μετέφερε χασίς στον σάκο του
Στη σύλληψη ενός 21χρονου αλλοδαπού προέβησαν σήμερα στις 06:10 άνδρες του Λιμεναρχείου της Κω, καθώς βρέθηκαν στον σάκο του 10,8 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.
Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε, ενώ ο νεαρός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου διενεργείται προανάκριση.
……………………………
Σέρβοι κακοποιοί Είχαν στόχο τα ΑΤΜ
Το ΑΤΜ της Αγροτικής Τράπεζας, το οποίο βρίσκεται εντός της κοινότητας Αγίου Στεφάνου, έβαλαν στόχο δύο Σέρβοι κακοποιοί. Οι δράστες εισήλθαν τα ξημερώματα και επιχείρησαν να διαρρήξουν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών, χωρίς όμως επιτυχία.
Αστυνομικοί που περιπολούσαν στο σημείο αντιλήφθησαν τι συνέβαινε και κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο αλλοδαπούς. Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, οι ίδιοι είχαν αποπειραθεί την Δευτέρα (26/4) να διαρρήξουν το ΑΤΜ της Εμπορικής Τράπεζας στο Νέο Ηράκλειο.
………………………
Κυψέλη Στη… φάκα της αστυνομίας αλλοδαπός τσαντάκιας
Δύο τσάντες άρπαξε σε διάστημα λίγο λεπτών ένας αλλοδαπός. Ωστόσο δεν χάρηκε για πολύ τα… λάφυρά του, καθώς συνελήφθη από αστυνομικούς, επί της οδού Πατησίων 136, στην Κυψέλη. Θύματά του ήταν δύο γυναίκες, από τις οποίες απέσπασε τις τσάντες, απειλώντας τις με μαχαίρι.
…………………………

Σύλληψη 3 Έλλήνων και 3 Αλβανών ληστών και γιάφκα στη Θήβα
Στην σύλληψη 6μελούς σπείρας προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας και το Τμήμα Ασφάλειας Θήβας.Πρόκειται για 3 Έλληνες και 3 Αλβανούς κατοίκους της Θήβας και της ευρύτερης περιοχής που τους τελευταίους μήνες είχαν...
διαπράξει σωρεία ένοπλων ληστειών.
Η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψη τους ξεκίνησε χθες με την ληστεία που έκαναν στα ΕΛΤΑ Αλιάρτου.
Οι αστυνομικοί έκαναν αξιολόγηση των στοιχείων που είχαν και κατάφεραν τελικά να τους εντοπίσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι 6 δράστες είχαν και.... γιάφκα η οποία βρέθηκε απο τους αστυνομικούς, σε σπίτι στη Θήβα.

thiva-press.blogspot.com
…………………………….
Ηράκλειο: Αλβανίδα ειχε τρία κιλά ηρωίνη στις αποσκευές της
Στη σύλληψη μιας 27χρονης Αλβανίδας υπηκόου προχώρησαν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στο Ηράκλειο, μετά από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών.
Για το λόγο αυτό την περίμεναν στον προβλήτα του λιμανιού του Ηρακλείου, το πρωί της Παρασκευής.
Αρχικά την άφησαν να επιβιβαστεί σε ταξί, ώστε να εντοπίσουν και το σπίτι που έκρυβε τα ναρκωτικά. Μόλις αποβιβάστηκε από το ταξί, οι αστυνομικοί την συνέλαβαν και, μετά από έρευνα, στο σακ βουαγιάζ που κρατούσε, βρήκαν έξι μικρά δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 3 κιλών αλλά και το ποσό των 1.000 ευρώ.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τραπεζικά εμβάσματα προς τη χώρα της, συνολικού ύψους 27.500 ευρώ, και ένα τραπεζικό βιβλιάριο με καταθέσεις ύψους 15.000 ευρώ.
……………………………
Αλβανοί Είχαν ρημάξει την Αργολίδα!
Οι 7 δράστες φέρονται να εμπλέκονται τουλάχιστον σε 7 μεγάλες ληστείες που έγιναν με την απειλή όπλων. Ανάμεσα σε αυτές, η ληστεία στα ΕΛΤΑ Άργους, σε υποκατάστημα τράπεζας στο Ναύπλιο, υποκατάστημα τράπεζας στο Ληγουριό και τα ΕΛΤΑ επίσης στο Ληγουριό! Μάλιστα τους δύο τελευταίους στόχους, φέρονται να τους "χτύπησαν" από δύο φορές!
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων αλλοδαπών από 22 μέχρι 31 ετών, όλοι από την Αλβανία αλλά και σε βάρος ακόμα τριών αγνώστων ατόμων.
Οι δύο από τους δράστες συνελήφθησαν στις 14 Δεκεμβρίου του 2009 και είναι ήδη στη φυλακή ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται.
………………………………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου