Απριλίου 05, 2010

Αστυνομικό δελτίο

Δύο αδίστακτοι κακοποιοί επιτέθηκαν στις 5 περίπου σήμερα το απόγευμα σε νεαρή γυναίκα, η οποία βρισκόταν επί της Λεωφόρου Συγγρού 247. Οι δράστες χτύπησαν τη γυναίκα, με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν. Στη συνέχεια της αφαίρεσαν την τσάντα, η οποία περιείχε 10 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο.
Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου της παρασχέθησαν οι πρώτες βοήθειες. Oι ληστές διέφυγαν .


Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών σε κέντρο διασκέδασης

Σε σοβαρή κατάσταση, με τραύμα στην κοιλιά, νοσηλεύεται ένας αλλοδαπός, μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε στο μαγαζί όπου διασκέδαζε με την παρέα του.
Το αιματηρό περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά πριν τις 3 τα ξημερώματα, σε κέντρο διασκέδασης που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 70, στο Μοσχάτο.
Έχοντας καταναλώσει άφθονο αλκοόλ, οι αλλοδαποί θαμώνες άρχισαν να τσακώνονται για ασήμαντη αφορμή. Ένας απ’ αυτούς έβγαλε το όπλο που είχε πάνω του και πυροβόλησε τρεις φορές, τραυματίζοντας τον συνδαιτυμόνα του.
Ο δράστης διέφυγε προτού φτάσουν στο σημείο περιπολικά της αστυνομίας, ενώ το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Θύματα ληστείας έπεσαν τρεις Έλληνες τα ξημερώματα, στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Ήταν λίγο μετά τις 4:30, όταν τέσσερα άτομα πλησίασαν τους τρεις άνδρες και με την απειλή μαχαιριού τους υποχρέωσαν να τους παραδώσουν τα κινητά τηλέφωνα και τα χρήματα που είχαν μαζί τους, διαφεύγοντας στη συνέχεια ανενόχλητοι.

Επίθεση από τσαντάκηδες

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πλησίασαν το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, μία γυναίκα, που περπατούσε στην οδό Δημοκρατίας, στο Παλαιό Φάληρο.
και με τη χρήση σωματικής βίας της απέσπασαν την τσάντα που κρατούσε. Στην προσπάθειά της να σώσει τα υπάρχοντά της, η άτυχη γυναίκα έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Η τσάντα είχε 30 ευρώ πλουσιότεροι.

Γεωργιανός Διέρρηξε 14 σπίτια μέσα σε ένα μήνα

Πλούσια η… δράση ενός 27χρονου Γεωργιανού, ο οποίος συνελήφθη το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στη Νίκαια, κατηγορούμενος για σωρεία διαρρήξεων σε σπίτια στη Νίκαια.
Ο νεαρός, μαζί με τον συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, είχε διαπράξει συνολικά 14 διαρρήξεις σπιτιών στη Νίκαια μέσα σε ένα μήνα, ενώ είχαν αποπειραθεί να «ανοίξουν» ακόμη δύο κατοικίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Συνήθως «χτυπούσαν» κατά τις πρωινές ώρες, όταν οι ένοικοι των σπιτιών απουσίαζαν. Αφού παραβίαζαν τους ομφαλούς των κλειδαριών ή ανασφάλιστες πόρτες και παράθυρα, αφαιρούσαν χρήματα, ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές και ό,τι άλλο πολύτιμο έβρισκαν.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 27χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο γυναικεία ρολόγια, δύο ανδρικά ρολόγια, ένα χρυσό γυναικείο δαχτυλίδι, ένα διακοσμητικό πορσελάνινο άλογο, ένα επιτραπέζιο ρολόι ασημί χρώματος και δύο κομπολόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου