Απριλίου 28, 2010

Αλβανοί παλούκωσαν Αλβανό στα Χανιά

Δείγμα του «μεγάλου Αλβανικού πολιτισμού, που «εμπλουτίζει» την Ελληνική Κοινωνία

Πρωτοφανές περιστατικό φρίκης και αποτροπιασμού, πέρα από τα όρια ακόμα και της πιο νοσηρής (πολυπολιτισμικής) φαντασίας, προκαλεί σοκ στο πανελλήνιο!

Ένας 35χρονος στα Χανιά δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς κάποιοι τον παλούκωσαν σε σκουπόξυλο!
Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ο 35χρονος Αλβανός, έφθασε σε άθλια κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων, αποδίδοντας τον τραυματισμό του σε ατύχημα. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, είπε στους γιατρούς ότι υπέφερε από έντονους πόνους στον θώρακα, χωρίς όμως να κάνει την παραμικρή νύξη για διάρρηξη πρωκτού. Καθώς οι ώρες περνούσαν και η κατάσταση της υγείας του επιδεινωνόταν, οι γιατροί τον υπέβαλαν σε νέες εξετάσεις, κατά τις οποίες διαπίστωσαν έκπληκτοι ένα κομμάτι ξένου σώματος (υπόλειμμα από το σκουπόξυλο) στον θώρακα του τραυματισθέντος, που έχρηζε άμεσης χειρουργικής επέμβασης.
«Αφού έγινε η αντιμετώπιση του πνευμοθώρακα με ειδικούς σωλήνες, εν συνεχεία έγινε ένας έλεγχος όπου δεν διαπιστώθηκε κάτι ανησυχητικό, αλλά ούτε ο ίδιος διαμαρτυρόταν για πόνους.
Ομως, τη δεύτερη ημέρα άρχισε να παρουσιάζει πόνους στην κοιλιά και περιτονίτιδα.
Κατά τον νέο έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε και κάτι άλλο στον πνεύμονα, το οποίο ήταν πλαστικό και αρχικά δεν είχε φανεί. Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για κομμάτι του σκουπόξυλου. Υπήρχε διάτρηση πρωκτού και ρήξη εντέρου, ήπατος, διαφράγματος και κάρφωμα του πλαστικού στο δεξιό τμήμα του θώρακος. Πρόκειται φυσικά περί βιασμού, και όχι περί ατυχήματος, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.
Η αστυνομία διερευνά δύο πιθανά σενάρια για τον βάναυσο τραυματισμό του 35χρονου.Το πρώτο από αυτά θέλει τον άντρα να πέφτει θύμα του απύθμενου μένους της οικογένειας της Αλβανίδας αγαπημένης του, οι οποίοι εξοργίστηκαν όταν έμαθαν για τη σχέση τους. Κατά το δεύτερο σενάριο, η βάναυση κακοποίησή του οφείλεται σε εκδίκηση από συμπατριώτες του λόγω οικονομικών διαφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου