Απριλίου 29, 2010

Ληστεία σε χρηματαποστολή στην Τρίπολη

Ληστεία πραγματοποιήθηκε στις 9.20 το πρωί σε αυτοκίνητο εταιρείας σεκιούριτι που μετέφερε χρηματαποστολή της Τραπέζης της Ελλάδος, από το κατάστημα της Τρίπολης προς τα καταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας Άργους, Άστρους και Μεγαλόπολης.

Συγκεκριμένα, εταιρεία χρηματαποστολής με ένα όχημα και τρεις υπαλλήλους πήγε στην Τράπεζα της Ελλάδος που βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη και πήρε δεκατρείς σάκους, με το συνολικό ποσό του 1.150.000 ευρώ για να τα μεταφέρει στα καταστήματα της ΑΤΕ Τρίπολης, Αργους, Αστρους και Μεγαλόπολης.

Πήγαν στο κατάστημα της ΑΤΕ στην Τρίπολη και παρέδωσαν τρεις σάκους με 250.000 ευρώ και στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν σε οικόπεδο επί της Οπλαρχηγού Σεχιώτη πίσω από την Ακαδημία της Τρίπολης, όπου είχαν σταθμεύσει άλλο όχημα της εταιρίας χρηματαποστολής, προκειμένου να μοιράσουν τους σάκους με τα χρήματα για να πάνε προς τα καταστήματα της ΑΤΕ.

Ενώ πραγματοποιούσαν το διαμοιρασμό των σάκων από το ένα στο άλλο όχημα, τους επιτέθηκαν τρία άτομα που επέβαιναν σε μηχανές φορώντας κράνη και με την απειλή όπλων. Πυροβόλησαν το ένα όχημα της χρηματαποστολής και τραυμάτισαν τον έναν υπάλληλο της εταιρείας ελαφρά με το κοντάκι του όπλου και πήραν πέντε σάκους που περιείχαν 500.000 ευρώ και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου